Winterconcert - Amaryllis in Winter Wonderland

O.L.Vrouw van Fatima kerk te Langdorp-Gijmel – 14 december 2014 om 16u

Liefhebbers van warme winterse muziek noteren alvast 14 december 2014 om 16u in hun agenda. Het Vocaal Ensemble Amaryllis dompelt u dan tijdens haar “Amaryllis in Winter Wonderland” concert onder in een muzikaal sneeuwtapijt. De lichtklassieke nummers krijgen hier en daar een vleugje pop en jazz waarmee de 9 dames een thematisch concert brengen rond winterse thema’s zoals sneeuw, kerst, liefde en verzoening. Amaryllis staat onder leiding van Gilbert Kolacny en voor de begeleiding zorgt pianiste Christine Benoot. Genieten kan u onder andere van “Slowdancing in the Snow”, “Under Winter Moon” en uiteraard “Winter Wonderland”. Wilt u erbij zijn? Het winterconcert vindt plaats op 14 december 2014 om 16u in de O.L.Vrouw van Fatima kerk te Langdorp-Gijmel. Na afloop kunnen gasten een glaasje klinken en verder nagenieten.  

Winterse liederen met een vleugje pop en jazz   

Voor dit concert werd een reeks winterse liederen uitgekozen die de luisteraar direct meeneemt naar de feestdis of  vervoert naar de romantiek van een witte kerst. Lichtklassiek met een vleugje pop en jazz zingen de 9 dames onder andere volgende nummers:

  • Slow dancing in the snow – Jay Althouse
  • Can’t believe it’s Chrismas – Kim Oler
  • The snow begins to fall – Andy Beck
  • Under winter moon– Andy Beck
  • Winter song – Sara Bareilles & Ingrid Michaelson

 

Wilt u er bijzijn?

Het winterconcert vindt plaats op 14 december 2014 om 16u in de O.L.Vrouw van Fatima kerk te Langdorp-Gijmel. Na afloop kunnen gasten genieten van een drankje. Kaarten kosten 8 euro per kaart en kinderen onder de 12 mogen gratis aanwezig zijn.  Kaarten bestellen zijn verkrijgbaar aan de inkom voor het concert of kunnen telefonisch besteld worden via 016 - 56 21 24.

 

                                                                            * einde *

 

Over Amaryllis

Onder leiding van Gilbert Kolacny, staat het vocaal ensemble “Amaryllis” uit Aarschot opnieuw op het podium. Amaryllis startte in de jaren ‘90 en groeide uit in eigen regio en omstreken tot een vaste muzikale waarde. Met huis, job en kinderen erbij werd een pauze ingelast tot 2011 waar een huwelijksviering hen opnieuw samenbracht om te zingen. Vandaag staan Dagmar, Katrin, Griet, Nathalie, Anja, Stien en de drie Ilse’s opnieuw op het podium met een fris repertoire waar klassieke muziek afgewisseld wordt met adaptaties van hedendaagse muziek. 

Gilbert Kolaçny

Dirigent Amaryllis

Over Bebble

Bebble is a 3.0. PR and Communications partner getting your press, blogger and stakeholder relations on track where and when needed on a consumer, corporate, brand or 360° level. Get in touch with Ilse Lambrechts via + 32 476 98 11 55, [email protected] or @bebbleboutit