Say hello to tipi!

Eenvoudige, snelle en gratis immo-matchmaking community helpt je aan je volgende huis

Met tipi is de Belgische immo-sector een innoverende speler rijker.  Het online en mobile platform gaat een stap verder dan puur eigendommen te adverteren en gaat als “immo-matchmaker” van start met een simpele, snelle en kosteloze formule.  Als freemium alternatief laat het toe op een andere manier online te zoeken via bijvoorbeeld de passieve search functionaliteiten. Immo-advertenties heb je binnen enkele seconden “live” en zoekoptiek zijn ludiek en intuïtief. Het laat ruimte voor een meer futureproof woonaanbod (groepswonen, tuinen, passieve woonsten…) voor de huidige nomadische generatie. Voor agentschappen biedt de nieuwkomer dan weer de mogelijkheid om hun volledige aanbod te connecteren met het platform zonder dat er verdere opvolging is. Meer weten? Bezoek tipi.be

 

Ontdek tipi.be, een immo-matchmakingcommunity

Met zijn innovatieve technische infrastructuur is tipi niet alleen een freemium alternatief maar vooral een nieuwe manier om online vastgoed te vinden. Het platform maakt gebruik van een dubbele flux interface en passieve zoekopties (request mode) gecombineerd met een eigen sociaal netwerk (wall of request) waar gebruikers, kopers en verkopers rechtstreeks met elkaar connecteren.

Met 74%[1] van alle jonge kopers die online visuele zoekoptimalisatie wenst, is tipi gefocust op het visuele en biedt het intuïtieve en ludieke zoekopties. Zo kan je je vastgoed een totemnaam geven via de ‘tipi code’. Hiermee zoek je snel, handig en grappig naar eigendommen.

 

Mobile focussed platform

 

Bijna 50%[2] van de Belgische bevolking surft via zijn tablet of telefoon, Tipi vormt dan ook een mobile focussed platform. Bestaande vastgoedapps laten je enkel toe mobiel advertenties te raadplegen.  Via de mobiele tipi app maak je zo bijvoorbeeld ter plaatse je advertentie aan, neem je foto’s, integreer je de geolocatie en stel je  je vastgoed in enkele seconden te koop of te huur. 

 

Makelaar- en architectuurvriendelijk platform

 

Het tipi-team werkt samen met architecten, vastgoedmakelaars en stadsprojecten om een futureproof woonaanbod uit te bouwen. Tipi wil hen een uitstalraam bieden met ruimte om projecten in de kijker te zetten. Als agentschap connecteer je eenmalig met het platform van tipi om je volledige aanbod online te krijgen. Verdere opvolging is niet nodig. Meer weten? Contacteer tipi.be of mail naar [email protected].

 

Volgens Wikipedia is een tipi (ook tepee of teepee) een kegelvormige tent, traditioneel vervaardigd van dierenhuiden op een houten statief. Tipi’s zijn duurzaam, ‘s winters warm en comfortabel, koel in de zomerse hitte en droog bij zware regenval. Wanneer er moet worden verhuisd, kunnen ze snel worden afgebroken, ingepakt en opgezet op een nieuwe locatie.

 

                                                               Word lid van de clan tipi.be #tipi

                                                                                       ###

 

[1] Digitaldays.be 17 juni 2015

[2] Howwebrowse.be

Persbericht_Say-hello-to-Tipi_F.docx

DOCX - 107 Kb

Ilse Lambrechts

Bebble PR

Over Bebble

Bebble is a 3.0. PR and Communications partner getting your press, blogger and stakeholder relations on track where and when needed on a consumer, corporate, brand or 360° level. Get in touch with Ilse Lambrechts via + 32 476 98 11 55, [email protected] or @bebbleboutit