PERSBERICHT - Pesto Mozzarella, de nieuwe Lay’s Limited Edition chips van 2011!

Italiaans voorsmaakje voor Belgische ‘Maak Je Smaak’ Limited Edition

Zaventem 31 januari 2011 – Lay’s, de smaakmaker van de gezelligste aardappelchips, lanceert vanaf deze week ‘Pesto Mozzarella’, dé nieuwe Lay’s Limited Edition chipssmaak van 2011. Lay’s zorgt met ‘Pesto Mozzarella’ voor een Italiaanse smaakervaring in het knapperige wereldje van de aardappelchips. De heerlijk romige mozzarella smaak wordt door Lay’s gecombineerd met een frisse en kruidige pesto seasoning. Je krijgt tijdens het proeven helemaal een zonnig Italië-gevoel! Droom je bovendien al jaren van jouw favoriete smaak in de vorm van aardappelchips? Goed nieuws! Lay’s geeft je nu de kans om via lays.be jouw smaakidee in te zenden voor de nieuwe Lay’s Limited Edition chips van 2012 waarmee je bovendien kans maakt op 25.000 euro én 1% van de omzet voor maximaal 1 jaar! Ook zoekt Lay’s voor de ‘Maak Je Smaak’ jury haar grootste Belgische fan. Meer weten over ‘Pesto Mozzarella’, de ‘Maak Je Smaak’ actie of ben jij de grootste Lay’s fan in België? Ga naar www.lays.be!
 

Pesto Mozzarella, dé smaakmaker voor gezellige momenten in 2011!

Lay’s introduceert met de Limited Edition smaken nooit geziene chipsvariëteiten in België. Zo was de eerste Lay’s Limited Edition ‘Amora Mosterd’ tegelijk pittig en subtiel en werd de 2de Limited Edition ‘Pepperoni’ een hartige en zomerse smaak. Voor de derde Limited Edition chipssmaak, kiest Lay’s met ‘Pesto Mozzarella’ voor een nieuwe smaakbeleving om onze smaakpapillen te verwennen bij gezellige momenten met familie of vrienden. Mozzarella is de romige en milde smaakbasis voor deze krokante aardappelchips waarbij Lay’s een Pesto seasoning combineert om zo een kruidige finishing ‘smaak’touch te geven.

Lay’s Limited Edition chips wordt, net zoals de andere varianten van het merk, bereid in 100% Sunseed OilR, een speciale zonnebloemolie die van nature rijk is aan onverzadigde vetten. Uiteraard blijft de smaak van Lay’s chips onveranderd lekker. Snel dus naar de winkel, want net zoals de andere Limited Edition smaken van Lay’s, is ‘Pesto Mozzarella’ maximum 1 jaar te vinden in de winkelrekken.

Zit mee in de jury naast sterrenchefs Wout Bru en Lionel Rigolet

Op 10 januari 2011 gaf Lay’s het startsignaal aan een even opmerkelijke als serieuze actie: ‘Maak Je Smaak’. Lay’s vraagt aan alle Belgen om een nieuwe smaak te bedenken voor de volgende Lay’s Limited Edition van 2012! Het wordt een smaakzaak van nationaal belang met o.a. topchefs Wout Bru (Maison Bru) en Lionel Rigolet (Comme Chez Soi) in de jury. In de jury van deze nooit geziene Belgische actie is er bovendien een plaatsje gereserveerd voor de grootste Lay’s fan van België. Via lays.be kan hij/zij meedingen naar dit fel begeerde plaatsje om zo te bepalen wie de twee finalisten worden van de Lay’s ‘Maak Je Smaak’ actie! De winnaar ziet niet alleen zijn/haar chipssmaak vanaf 2012 in de winkel liggen, hij strijkt bovendien 25.000 euro op én krijgt 1% van de omzet van de nieuwe smaak voor maximaal 1 jaar! Meer weten? Ga snel naar www.lays.be!

Lay’s Limited Edition – Pesto Mozzarella is verkrijgbaar in een verpakking van 250g en heeft een aanbevolen adviesprijs van 1.70 EUR .

                                                     - einde bericht -

Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie):

De consumentenprijs wordt vastgesteld door het verkooppunt. PepsiCo heeft daar geen enkele invloed op, maar geeft wel, geheel vrijblijvend, een adviesprijs. Deze bedraagt: 1.70 EUR.

Voor het persbericht, beeldmateriaal, logo’s, video’s, facts & figures en de allerlaatste informatie verwijzen wij u graag naar www.lays.be/press

Heeft u specifieke vragen, neem contact op met:

Bebble PR, Ilse Lambrechts
Tel: 0476/98 11 55 Email : [email protected]

Over Lay’s:

Lay's is een van de leidende merken die door PepsiCo op de markt wordt gebracht. PepsiCo biedt ’s werelds grootste portefeuille van merken in voeding en dranken. De divisies Frito-Lay, Quaker, Pepsi-Cola, Tropicana en Gatorade bieden honderden smakelijke producten waar consumenten in meer dan tweehonderd landen van genieten. 18 verschillende productcategorieën van PepsiCo realiseren jaarlijks een verkoopcijfer van een miljard dollar in de detailhandel. De jaarlijkse omzet van PepsiCo is bijna 60 miljard dollar.

Wereldwijd werken er bij PepsiCo ongeveer 285.000 mensen samen aan duurzame groei onder het motto Performance with Purpose. PepsiCo neemt zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid door een breed assortiment gezonde, gemakkelijke en lekkere producten te bieden, zijn milieubelasting te verminderen en een werkomgeving te bieden die diversiteit hoog in het vaandel draagt. Bij PepsiCo in België werken een kleine 1000 medewerkers die allen actief zijn in de segmenten dranken, snacks en ontbijtgranen. In die segmenten voert PepsiCo merken als Pepsi Cola, 7-up, Tropicana, Looza, Lay’s, Smiths, Doritos, Cheetos, Duyvis en Quaker. Meer informatie kunt u vinden op www.pepsico.com en www.pepsico.be.

  

PB-LAYS-start-Maak-Je-Smaak-en-zoekt-Grootste-Lays-fan-in-Belgi.pdf

PDF - 279 Kb

PB-Lays-lanceert-Pesto-Mozzarella-NLF.doc

DOC - 135 Kb

Over Bebble

Bebble is a 3.0. PR and Communications partner getting your press, blogger and stakeholder relations on track where and when needed on a consumer, corporate, brand or 360° level. Get in touch with Ilse Lambrechts via + 32 476 98 11 55, [email protected] or @bebbleboutit