Persbericht - Jana Verhoeven uit Bevel wordt 6de jurylid in de Lay’s smaakjury

‘Maak Je Smaak’ actie levert 245.828 inzendingen op

Zaventem 21 maart 2011 – De Lay’s 'Maak Je Smaak' actie, is een groot succes geworden. Gans België werd opgeroepen om zelf een nieuwe chipssmaak te bedenken. Tot en met 6 maart 2011 was het mogelijk om via lays.be en maakjesmaak.be smaakideeën in te sturen. Aan deze oproep is massaal gevolg gegeven met maar liefst 245.828 inzendingen op slechts 8 weken tijd!

Naast de smaakzoektocht, was er ook nog een plaatsje vrij gehouden voor een Belgische super Lay’s fan in de smaakjury onder leiding van Wout Bru en Lionel Rigolet. Lay’s koos hiervoor Jana Verhoeven uit Bevel. Deze 15 jarige jongedame uit de provincie Antwerpen krijgt de culinaire en creatieve taak de 2 chipssmaken mee te helpen kiezen die als finalisten van Lay’s ‘Maak Je Smaak’ actie in oktober 2011 in de winkels zullen liggen.

Een van deze 2 finalisten wordt eind dit jaar door onze landgenoten gekozen als winnaar van deze smaakactie. En de winnaar krijgt dan de hoofdprijs van 25.000 euro en 1% van de omzet voor maximaal 1 jaar van de volgende Lay’s Limited Edition chipssmaak als die in 2012 op de markt gebracht wordt.

 

                                                        - einde bericht –

 

Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie):

Voor het persbericht, beeldmateriaal, logo’s, video’s, facts & figures en de allerlaatste informatie verwijzen wij u graag naar www.lays.be/press

Heeft u specifieke vragen, neem contact op met:

Bebble PR, Ilse Lambrechts Tel: 0476/98 11 55 Email : [email protected]

Over PepsiCoMet bekende sterke merken als 7UP, Alvalle, Doritos, Duyvis, Lay's, Looza, Pepsi, Quaker, Rockstar, Snack a Jacks, Smiths en Tropicana staat PepsiCo in België in de Top 8 van voedingsmiddelenbedrijven. In België zijn er voor PepsiCo meer dan 900 mensen werkzaam op vier vestigingen waaronder drie fabrieken.PepsiCo BeLux is onderdeel van de PepsiCo Groep (PEP, NYSE) die wereldwijd de meeste merken in voeding en dranken heeft. De divisies Frito-Lay, Quaker, Pepsi-Cola, Tropicana en Gatorade bieden honderden smaakvolle producten waar consumenten in meer dan tweehonderd landen dagelijks van genieten. PepsiCo heeft een jaaromzet van ongeveer 60 miljard dollar. Wereldwijd worden werknemers van PepsiCo verbonden door een gezamenlijke visie op duurzame groei: Performance with Purpose.PepsiCo wil consumenten een breed aanbod van smaakvolle producten bieden die het bedrijf continu verbetert. Daarnaast wil het bedrijf de natuurlijke rijkdommen beschermen. Voor het personeel geeft PepsiCo prioriteit aan diversiteit en een werkomgeving waarin mensen zich gerespecteerd en gestimuleerd voelen. PepsiCo wil met Performance with Purpose een balans vinden tussen zakelijk succes en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Voor meer informatie: www.pepsico.com en www.pepsico.be  

Over Bebble

Bebble is a 3.0. PR and Communications partner getting your press, blogger and stakeholder relations on track where and when needed on a consumer, corporate, brand or 360° level. Get in touch with Ilse Lambrechts via + 32 476 98 11 55, [email protected] or @bebbleboutit