Persbericht - Black Pepper & Sea Salt: de nieuwe overheerlijke smaak van The Oven from Lay’s!

Zaventem 10 mei 2011 – Lay’s zorgt voor een nieuwe smaakervaring uit de oven! The Oven from Lay’s introduceert namelijk een nieuwe variant van de lekkere ovengebakken chips: Black Pepper & Sea Salt. Net zoals de andere smaken van The Oven from Lay’s, wordt ook Black Pepper & Sea Salt gebakken in de oven zonder toevoeging van vet en combineert zo 100% smaak met 70% minder vet. Lay’s koos er voor een geliefde Belgische chipssmaak, namelijk peper & zout, te brengen als aanvulling op de andere reeds beschikbare The Oven from Lay’s smaken. Lay’s verruimt hiermee opnieuw de keuze voor iedereen die bewust wil genieten van een lekker hartig tussendoortje. Meer weten? Ga naar www.lays.be voor alle smaaknieuwtjes!

Black Pepper & Sea Salt: een onweerstaanbaar smaakduo!

Smaakexpert Lay’s introduceert een nieuwe variëteit in het The Oven from Lay’s gamma: Black Pepper & Sea Salt. De smaakervaring van zwarte peper en zeezout in combinatie met het unieke bakprocedé van The Oven from Lay’s, vormt de basis voor de nieuwe chipssmaak. Zout en peper prikkelen elk op hun manier onze smaak. In de keuken zijn ze een complementair duo en geven ze nét iets extra aan lekkere gerechten. De smaakcombinatie kent ook bij andere Lay’s variëteiten in België al heel wat succes. Met Black Pepper & Sea Salt koos Lay’s ervoor een zachtere, ietwat zoetere chipservaring te brengen. Een heerlijk idee voor iedereen die graag geniet van een lekker tussendoortje, maar tegelijkertijd een verstandige keuze wil maken.

The Oven from Lay’s: in de oven gebakken: 100% smaak, 70% minder vet

Black Pepper & Sea Salt wordt de 5de chipssmaak binnen de range van The Oven from Lay’s. In 2007 werden Naturel en Mediterranean Herbs geïntroduceerd. In 2008 Roasted Paprika en vorig jaar Barbecue. De combinatie van de heerlijke smaken, het unieke bereidingsprocedé (in de oven en dus niet gefrituurd waardoor The Oven from Lay’s 70% minder vet bevat dan gewone aardappelchips) en de knapperige licht golvende textuur is er vanaf nu dus ook in een Black Pepper & Sea Salt versie!


The Oven from Lay’s, Black Pepper &Sea Salt is vanaf nu verkrijgbaar in een verpakking van 150 gram met als richtprijs 1,58 euro*

                                                   - einde bericht –

* De consumentenprijs wordt vastgesteld door het verkooppunt. PepsiCo heeft daar geen enkele invloed op, maar geeft wel, geheel vrijblijvend, een adviesprijs. Deze bedraagt: 1.58 EUR.

Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie):

Voor het persbericht, beeldmateriaal, logo’s, video’s, facts & figures en de allerlaatste informatie ga naar www.lays.be/press of www.bebble.be  


Bebble PR, Ilse Lambrechts Tel: 0476/98 11 55 Email : [email protected]

Over PepsiCoMet bekende sterke merken als 7UP, Alvalle, Doritos, Duyvis, Lay's, Looza, Pepsi, Quaker, Rockstar, Snack a Jacks, Smiths en Tropicana staat PepsiCo in België in de Top 8 van voedingsmiddelenbedrijven. In België zijn er voor PepsiCo meer dan 900 mensen werkzaam op vier vestigingen waaronder drie fabrieken.PepsiCo BeLux is onderdeel van de PepsiCo Groep (PEP, NYSE) die wereldwijd de meeste merken in voeding en dranken heeft. De divisies Frito-Lay, Quaker, Pepsi-Cola, Tropicana en Gatorade bieden honderden smaakvolle producten waar consumenten in meer dan tweehonderd landen dagelijks van genieten. PepsiCo heeft een jaaromzet van ongeveer 60 miljard dollar. Wereldwijd worden werknemers van PepsiCo verbonden door een gezamenlijke visie op duurzame groei: Performance with Purpose.PepsiCo wil consumenten een breed aanbod van smaakvolle producten bieden die het bedrijf continu verbetert. Daarnaast wil het bedrijf de natuurlijke rijkdommen beschermen. Voor het personeel geeft PepsiCo prioriteit aan diversiteit en een werkomgeving waarin mensen zich gerespecteerd en gestimuleerd voelen. PepsiCo wil met Performance with Purpose een balans vinden tussen zakelijk succes en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Voor meer informatie: www.pepsico.com en www.pepsico.be

 

PB-BBSS-NLF.pdf

PDF - 132 Kb

Over Bebble

Bebble is a 3.0. PR and Communications partner getting your press, blogger and stakeholder relations on track where and when needed on a consumer, corporate, brand or 360° level. Get in touch with Ilse Lambrechts via + 32 476 98 11 55, [email protected] or @bebbleboutit