PepsiCo laat deze zomer de Belgische Barbecues kraken met Smiths Bugles Limited Edition Peanuts & Doritos Jacked Roasted Red Rebel

PepsiCo innoveert haar aanbod hartige snacks deze zomer en laat het barbecue-moment van de Belgen extra kraken. Liefhebbers van pindanootjes serveren vanaf nu Smiths Bugles Limited Edition Peanuts tijdens barbecue-momenten met vrienden. De gekende krokante maïshoorntjes combineert Smiths nu tijdelijk met een heerlijke pinda-seasoning. Ook Doritos innoveert met een extra crunchy en pittige snack en lanceert Doritos Jacked Roasted Red Rebel op het winkelpunt. De typische driehoek is in de “Jacked” versie maar liefst 50% groter, dubbel zo dik en geeft  een  nog heftigere crunch. Handig voor zomerse dipsauzen die er nog makkelijker opgeschept kunnen worden. Op het winkelpunt ondersteunt PepsiCo beide innovaties met POS-materialen en folderpromoties. Wilt u deze barbecue suggesties van PepsiCo op het winkelpunt? Contacteer uw Key Account Manager bij Pepsico BeLux.

 

Smiths Bugles Limited Edition Peanuts - elke zak een feestje.

Met Grills, Ringlings, Mama Mia’s, Funfrites en Wokkels is Smiths de specialist inzake chips met leuke en vooral lekkere vormpjes op basis van aardappels en/of maïs. In dit rijtje horen ook de originele Smiths Bugles. Geïnspireerd op de Mexicaanse keuken, zijn deze lekkere knapperige hoorntjes gemaakt van maïs met smaken zoals Sweet Chilli, Roasted Paprika en Nacho Cheese. Bugles heeft een extra troef op het winkelpunt: in combinatie met de verse Chavroux kaas, hebben klanten een ideaal aperitiefhapje voor feestjes. Deze zomer brengt Smiths een tijdelijke variant op de markt: Smiths Bugles Limited Edition Peanuts. Pindanootjes als aperitiefhapje zijn populair in België en Smiths lanceert deze nieuwe Limited Edition met een typische pinda-seasoning. Puur of in combinatie met de Chavroux-kaas zijn Smiths Bugles Limited Edition Peanuts onweerstaanbaar en vormen ze een ideaal hapje voor de zomerse festiviteiten van de Belgen.

 

Alle Smiths Bugles varianten zijn verkrijgbaar in een verpakking van 125 g.

De Smiths Bugles Limited Edition Peanuts is vanaf nu verkrijgbaar tot het einde van het jaar.

De aanbevolen verkoopprijs bedraagt: 1,77 EUR.

 

Doritos Jacked Roasted Red Rebel: 50% groter, dubbel zo dik voor een  nog heftigere crunch.

De tortilla maïssnacks van Doritos zijn zeer populair in ons land en lekker in combinatie met heerlijke dipsauzen zoals guacamole of salsa. In België is Doritos verkrijgbaar in volgende smaken: Natural, Pure Paprika, Nacho Cheese en Sweet Chili. Deze driehoekige maïssnack valt op door de speciale vorm, het exotische karakter en de extra crunch. Niet alleen in België maar ook in Europa krijgt Doritos jaarlijks meer fans. PepsiCo Veurne investeerde in 2012 dan ook in een extra productielijn en 25 extra werknemers om de groeiende vraag naar de populaire snack te beantwoorden.

Met Doritos Jacked Roasted Red Rebel heeft PepsiCo dit jaar opnieuw groot nieuws voor haar verkoopspartners. Doritos zorgt niet alleen voor extra omzet op het verkooppunt maar dynamiseert het aanbod met “Doritos Jacked Roasted Red Rebel”. De nieuwe Doritos variant heeft een pittige en kruidige smaak en bekoort de fans vanaf nu dankzij de nieuwe “Jacked”structuur: de typische Doritos driehoek is nu namelijk dubbel zo groot en is ook dubbel zo dik van structuur. Zomerse dipsauzen kunnen nog handiger opgeschept worden op deze nieuwe tortilla snack die in combinatie met de pittige smaak voor extra crunch zorgt.

 

De Doritos Jacked Roasted Red Rebel varianten zijn verkrijgbaar in een verpakking van 165g

De aanbevolen verkoopprijs bedraagt: 1.69 EUR.

 

 

Over PepsiCo

PepsiCo BeLux is onderdeel van PepsiCo (PEP, NYSE), een van de grootste voedingsmiddelen- en drankenbedrijven ter wereld met een netto-omzet van ruim 65 miljard dollar. PepsiCo voert een groot aantal merken, waarvan er 22 een jaarlijkse omzet hebben van meer dan 1 miljard dollar. De divisies Quaker, Tropicana, Gatorade, Frito-Lay en Pepsi Cola bieden honderden smakelijke producten die wereldwijd populair zijn. De werknemers van PepsiCo zijn verbonden door een gezamenlijke visie op duurzame groei, Performance with Purpose. Daartoe investeert PepsiCo in een gezonde toekomst voor mens en omgeving. En dat leidt volgens PepsiCo ook tot een succesvollere toekomst voor het bedrijf zelf. PepsiCo biedt een breed scala aan voedingsmiddelen en dranken dat is aangepast aan de lokale smaak; er wordt continu gezocht naar innovatieve manieren om de milieu-impact verder te beperken, onder meer door energie- en waterbesparing en minimaal gebruik van verpakkingen; PepsiCo biedt zijn medewerkers een prettige werkomgeving en respecteert en ondersteunt de lokale gemeenschappen waarin het bedrijf actief is, ook in de vorm van investeringen. Voor meer informatie: www.pepsico.com.

PepsiCo BeLux voert bekende sterke merken als Pepsi, 7UP, Mountain Dew, Gatorade, Tropicana, Looza, Alvalle, Quaker, Lay's, Doritos, Duyvis, Snack a Jacks en Smiths en staat in België in de Top-8 van voedingsmiddelenbedrijven. In België en Luxemburg werken er zo’n 900 mensen op drie vestigingen, waaronder twee productielocaties. Voor meer informatie: www.pepsico.be.

PB-PepsiCo-laat-deze-zomer-de-Belgische-Barbecues-kraken-FNL.docx

DOCX - 23 Kb

Over Bebble

Bebble is a 3.0. PR and Communications partner getting your press, blogger and stakeholder relations on track where and when needed on a consumer, corporate, brand or 360° level. Get in touch with Ilse Lambrechts via + 32 476 98 11 55, [email protected] or @bebbleboutit