Pepsi MAX introduceert blauwe kaart in wereldwijde voetbalspel in 2016

Internationale supersterren Agüero, Rodríguez, Kompany, Sánchez en de Gea in de hoofdrol van de nieuwe Pepsi MAX® campagne

#MAXFOOTBALL – PepsiCo geeft vandaag wederom het wereldwijde startschot voor een mooie voetbalcampagne. 5 internationale sterspelers vormen dit jaar het Pepsi MAX voetbalteam en krijgen zo dit jaar – samen met de Pepsi MAX blauwe kaart - de hoofdrol in de nieuwe de internationale campagne. In de Pepsi MAX line-up staan supersterren zoals de Argentijnse spits Sergio Agüero (Manchester City), Colombiaans fenomeen James Rodríguez (Real Madrid), Belgisch aanvoerder Vincent Kompany (Manchester City), Chileens doelpuntenmaker Alexis Sánchez (Arsenal) en de Spaanse doelman David de Gea (Manchester United) klaar om dit voetbalseizoen samen met Pepsi MAX te scoren. De zes internationale Pepsi MAX voetbaltoppers zijn in 2016 te zien in een internationale TV-spot: zie http://bit.ly/1Q4Kydq

Twee nietsvermoedende koeriers krijgen in deze spot de verrassing van hun leven als ze het Pepsi MAX team tegenkomen die onverwacht de Pepsi MAX Blue Card tonen op het veld en zo voor de nodige gekkigheid en fun zorgen.

Voor België loopt ook het partnership met Vincent Kompany en Pepsi MAX verder. Julien Galand, Marketing Manager CSD PepsiCo Benelux licht dit toe: “We zijn enorm fier om Vincent, onze partner voor Pepsi sinds 3 jaar, te zien in de nieuwe wereldwijde campagne. We hopen dan ook dat het Belgische publiek  het apprecieert om hem plezier te zien hebben met de andere internationale sterren van het Pepsi MAX 2016 team!”

2016 staat voor PepsiCo’s topmerken Pepsi MAX, Lay’s en Gatorade volledig in het teken van het prestigieuze Europese voetbaltoernooi, aangezien deze merken de trotse officiële sponsoren zijn van de UEFA Champions League.

PepsiCo lanceert hiervoor binnenkort het “Maximum Football” programma in West Europa met de nieuwe Pepsi MAX reality app. Hiermee krijgen fans de kans om unieke voetbalprijzen te winnen zoals tickets voor de kwart- en halve finales en een reis naar de UEFA Champions League finale op 28 mei in Milaan. Vanaf 1 maart is de app te downloaden via iOS en Android. De fans kunnen de app gebruiken om ‘PepsiMoji’s’  - voetbalemoticons -  te scannen op de limited edition Pepsi MAX flessen en blikjes die vanaf dan verkrijgbaar zijn. Via de app beland je vervolgens in een ingenieus augmented reality verhaal en ontdek je of je één van de prijzen wint.

 

Quotes:

Sergio Agüero (Manchester City): “Ik ben opgewonden om opnieuw een partnership aan te gaan met Pepsi en ik ben ook vereerd geselecteerd te zijn als lid van het 2016 wereldwijde team van voetballers. Ik kijk ernaar uit om samen met Vincent, James, Alexis and David dit jaar onverwachte en leuke momenten te creëren voor voetbalfans wereldwijd.”

James Rodríguez (Real Madrid): “Ik ben trots om deel uit te maken van het wereldwijde Pepsi voetbalteam in 2016. Het was een geweldige ervaring om met het merk vorig jaar te werken en ik kijk ernaar uit om dit jaar met Pepsi’s team samen te werken om zo onverwachte opwindende opportuniteiten te brengen naar voetbalfans wereldwijd.”

Vincent Kompany (Manchester City): “Het is een eer om opnieuw partner te zijn van Pepsi. Deze campagne draait om plezier en een beetje gekkigheid dat je kunt toevoegen aan elk moment. Toon je de blauwe kaart, dan verandert alles. Ik denk dat we dit allemaal wel eens nodig hebben.”

Alexis Sánchez (Arsenal): “Pepsi is één van de meest herkenbare merken die wordt geassocieerd met onze geweldige sport. Voor mij is het dan ook fantastisch om deel uit te maken van het wereldwijde voetbalteam dit jaar.”

David de Gea (Manchester United): “Ik ben verrukt om voor het eerst deel te mogen uitmaken van het Pepsi voetbalteam dit jaar. Ik ben altijd opgewonden geweest te zien wat het merk met onze sport en fans doet – op en naast het veld – en ik kan niet wachten om hier deel van uit te maken.”

                                                                                          ###

Persbericht Pepsi Blue Card

DOCX - 52 Kb

Ilse Lambrechts

Bebble PR

Over Bebble

Bebble is a 3.0. PR and Communications partner getting your press, blogger and stakeholder relations on track where and when needed on a consumer, corporate, brand or 360° level. Get in touch with Ilse Lambrechts via + 32 476 98 11 55, [email protected] or @bebbleboutit