Pepsi lanceert limited edition blikjes ​ “Michael Jackson Bad25” in België vanaf 23 oktober

Speciale blikjes exclusief bij Carrefour, zolang de voorraad strekt
België en Duitsland enige landen in West-Europa die de limited edition BAD25 blikjes lanceren
 
Zaventem – 22 oktober – Pepsi onthulde vandaag dat de Belgische fans vanaf 23 oktober de speciale editie Pepsi blikjes met een afbeelding van Michael Jackson kunnen vinden bij Carrefour. Op vraag van vele consumenten, introduceert Pepsi nu deze limited edition blikjes, die deel uitmaken van het wereldwijde partnership met de beheerders van de nalatenschap van Michael Jackson, exclusief in België. Fans kunnen op deze manier ook het momentum van de 25ste verjaardag van Michael Jackson’s multi-platinum album BAD meevieren. De collector’s items tonen het iconische beeld van Jackson en worden alleen verkocht bij Carrefour, en dit zolang de voorraad strekt. Deze primeur deelt België alleen met Duitsland in West-Europa. Om de King of Pop verder te vieren, biedt Pepsi zijn fans ook de kans om gratis muziekdownloads te winnen van het BAD25 album, en deelt ook exclusieve updates online via facebook.com/pepsibelgium. 

 

Officiële start voor België op 23 oktober bij Carrefour

Dit voorjaar bracht Pepsi met succes de “Kick In The Mix” limited edition reeks uit met voetbalhelden zoals Lionel Messi, Didier Drogba en Fernando Torres. Dit najaar lanceert het rebelse colamerk opnieuw een tijdelijk en nog exclusiever design voor haar blikjes, met niemand minder dan Michael Jackson.

Jan Verlinden, Marketing Director, Pepsi BeLux vertelt: “Vele fans van Jackson en Pepsi hebben ons de voorbije maanden gecontacteerd met de vraag om deze unieke limited edition ook naar ons land te brengen. We zijn dan ook verheugd aan te kondigen dat vanaf 23 oktober de fans naar Carrefour kunnen trekken om deze “special edition Michael Jackson Bad25 Pepsi” blikjes te verzamelen. Fans moeten snel zijn: de speciale blikjes worden verkocht zolang de voorraad strekt en zullen niet opnieuw uitgebracht worden.

 

Speciaal design voor limited edition blikjes met King of Pop

Met de lancering van deze unieke Michael Jackson blikjes, maken Belgische fans deel uit van het exclusieve wereldwijde partnership met de beheerders van de nalatenschap van Michael Jackson en Pepsi. Deze lancering kadert binnen de nieuwe “Live for Now” campagne die wereldwijd uitgerold wordt.

Het design van de 25 cl blikjes is gebaseerd op het beroemde silhouet van de King of Pop met zijn legendarische “dance moves”. De Pepsi collector’s items zijn in ons land exclusief te vinden bij Carrefour, en dit zolang de voorraad strekt.

Pepsi en Carrefour organiseren ook een wedstrijd in de hypermarkten waarbij fans kans maken op de “Exclusive Bad 25” collector’s box set, met daarin drie cd’s met nooit gepubliceerde materialen en een dvd van het legendarische Michael Jackson concert van 16 juli 1988 in het Wembley Stadium.  Pepsi gaat ook via sociale media fans betrekken bij dit verhaal en geeft 1000 downloads weg via facebook.com/PepsiBelgium van de Michael Jackson “BAD” hit, geremixt door Afrojack.

 

De “Special Edition Michael Jackson Bad25 Pepsi“ blikjes worden verkocht vanaf 23 oktober bij Carrefour en vanaf 5 november bij Carrefour Market, en dit zolang de voorraad strekt. De aanbevolen verkoopprijs is 1,56 euro voor een 4 x 25cl pakket.

- einde -

 

Over PepsiCo BeLux

 

Met bekende sterke merken als 7UP, Alvalle, Doritos, Duyvis, Lay's, Looza, Pepsi, Quaker, Snack a Jacks, Smiths en Tropicana staat PepsiCo BeLux in de Top 8 van voedingsmiddelenbedrijven. In België zijn er voor PepsiCo BeLux bijna 900 mensen werkzaam in drie vestigingen waarvan twee fabrieken. PepsiCo BeLux is onderdeel van PepsiCo (PEP, NYSE).  PepsiCo is één van de grootste voedingsmiddelen- en drankenbedrijven ter wereld met een netto-omzet van ruim 65 miljard dollar. 22 merken in onze portefeuille realiseren elk een omzet van meer dan 1 miljard dollar per jaar. Onze hoofdbedrijven – Quaker, Tropicana, Gatorade, Frito-Lay en Pepsi Cola – maken honderden lekkere voedingsmiddelen en dranken, die wereldwijd populair zijn. De mensen van PepsiCo zijn verbonden door onze unieke commitment naar duurzame groei. Daartoe investeren we in een gezonde toekomst voor mens en planeet. En dat leidt volgens ons ook tot een succesvollere toekomst voor PepsiCo. Deze commitment noemen we Performance with Purpose of financieel succes met maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit houdt de volgende beloften van PepsiCo in: een breed scala voedingsmiddelen en dranken maken dat is aangepast aan de lokale smaakcultuur; innovatieve manieren vinden om onze milieu-impact zo veel mogelijk te beperken, onder meer door energie- en waterbesparing en minimaal gebruik van verpakkingen; onze medewerkers een prettige werkomgeving bieden; en de lokale gemeenschappen waarin we actief zijn, respecteren en ondersteunen, ook in de vorm van investeringen. Bezoek voor meer informatie www.pepsico.com en www.pepsico.be.

 

Volg PepsiCo:

·         Twitter (@PepsiCo)

·         Facebook

·         PepsiCo blogs

·         PepsiCo persberichten

·         PepsiCo multimedia

·         PepsiCo video's

 

 

PR-Pepsi-lanceert-Special-Edition-Michael-Jackson-blikjes-in-Belgi.docx

DOCX - 44 Kb

PR-Pepsi-lanceert-Special-Edition-Michael-Jackson-blikjes-in-Belgi.pdf

PDF - 13 Mb

Over Bebble

Bebble is a 3.0. PR and Communications partner getting your press, blogger and stakeholder relations on track where and when needed on a consumer, corporate, brand or 360° level. Get in touch with Ilse Lambrechts via + 32 476 98 11 55, [email protected] or @bebbleboutit