PEPSI KONDIGT PARTNERSHIP AAN MET WERELDSTER BEYONCE

Beyoncé wordt Brand Ambassador voor Pepsi’s “Live for Now” muziek platform
Belgische uitrol voorzien in 2013
 
Zaventem - Pepsi kondigt vandaag het creatieve en wereldwijde partnership aan met muzikaal icoon Beyoncé. Bekend om haar creativiteit en talent, zal Beyoncé als Pepsi Brand Ambassador het Pepsi “Live for Now” muziekplatform aansturen. Pepsi gaat hiermee van sponsor naar partner en zal samen met de wereldster fans, consumenten en retailers op nooit geziene manieren betrekken in het “Live for Now” verhaal. Beyoncé werkt al sinds 2002 samen met het internationale colamerk. Tijdens het voorbije decennium groeide Beyoncé als popfenomeen uit tot één van de grootste sterren in de wereld. Binnen de veelzijdige samenwerking zullen Pepsi en Beyoncé ook het Pepsi “Creative Development Fund” uitbouwen, een bron voor co-creatie van innovatieve en relevante consumer content.  Tenslotte zal Beyoncé figureren in de 360° campagnes van het populaire colamerk met o.a. instore- en retailactivaties en een hoofdrol in de nieuwe “Live for Now” wereldwijde TV spot die begin 2013 zal uitgebracht worden. Lokaal zal het Pepsi “Live for Now” muziekplatform ook geactiveerd worden. Zonder in detail te treden, bevestigt Pepsi België alvast de uitrol van het partnership met Beyoncé in 2013. Voor alle updates rond Pepsi & Beyoncé, ga naar facebook.com/PepsiBelgium of pepsi.be of volg #PepsiBe. 

Beyoncé & Pepsi

De samenwerking tussen Beyoncé en Pepsi is niet nieuw. Sinds 2002 werken de popster, - winnares van 16 GRAMMY® awards en met meer dan 100 miljoen albums verkocht wereldwijd - en het populaire colamerk samen voor campaignes zoals “Dare for more – We Will Rock You” (2007), “The Joy of Pepsi – Crazy in Love” (2003). Met regisseur Spike Lee creëerde Beyonce een hedendaagse versie van de opera “Carmen” voor Pepsi spotjes in 2008.  Als Brand Ambassador, zal Beyoncé figureren in 360° campagnes van het populaire colamerk met o.a. instore- en retailactivaties en een hoofdrol in de nieuwe “Live for Now” wereldwijde TV spot die begin 2013 zal uitgebracht worden.  Beyoncé stuurt ook de ontwikkeling aan van Pepsi’s “Creative Development Fund” waar via co-creatie innovatieve en relevante consument content zal worden verspreid. Dankzij de Pepsi-samenwerking, zal Beyoncé ook optreden tijdens de 2013 PEPSI SUPER BOWL XLVII HALFTIME SHOW in New Orleans op zondag 3 Februari, 2013.

Pepsi en artiesten: innovatief van sponsor naar partner

Jan Verlinden, Marketing Director voor PepsiCo BeLux over dit partnership: “Het partnership met Beyoncé toont aan hoe Pepsi innoveert in haar samenwerking met muziekartiesten en van sponsor naar partner gaat. Deze creatieve en commerciële samenwerking versterkt zowel het merk als de artiest”. Naast het partnership met Beyoncé, rolt Pepsi ook verder het internationale muziekplatform “Live for Now” uit in 2013. Details van de Belgische muziek- en retailplannen van Pepsi België worden begin 2013 gecommuniceerd. Voor alle updates rond Pepsi & Beyoncé, ga naar facebook.com/PepsiBelgium of pepsi.be of volg #PepsiBe. 

- einde -

 

Over PepsiCo BeLux

Met bekende sterke merken als 7UP, Alvalle, Doritos, Duyvis, Lay's, Looza, Pepsi, Quaker, Snack a Jacks, Smiths en Tropicana staat PepsiCo BeLux in de Top 8 van voedingsmiddelenbedrijven. In België zijn er voor PepsiCo BeLux bijna 900 mensen werkzaam in drie vestigingen waarvan twee fabrieken. PepsiCo BeLux is onderdeel van PepsiCo (PEP, NYSE).  PepsiCo is één van de grootste voedingsmiddelen- en drankenbedrijven ter wereld met een netto-omzet van ruim 65 miljard dollar. 22 merken in onze portefeuille realiseren elk een omzet van meer dan 1 miljard dollar per jaar. Onze hoofdbedrijven – Quaker, Tropicana, Gatorade, Frito-Lay en Pepsi Cola – maken honderden lekkere voedingsmiddelen en dranken, die wereldwijd populair zijn. De mensen van PepsiCo zijn verbonden door onze unieke commitment naar duurzame groei. Daartoe investeren we in een gezonde toekomst voor mens en planeet. En dat leidt volgens ons ook tot een succesvollere toekomst voor PepsiCo. Deze commitment noemen we Performance with Purpose of financieel succes met maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit houdt de volgende beloften van PepsiCo in: een breed scala voedingsmiddelen en dranken maken dat is aangepast aan de lokale smaakcultuur; innovatieve manieren vinden om onze milieu-impact zo veel mogelijk te beperken, onder meer door energie- en waterbesparing en minimaal gebruik van verpakkingen; onze medewerkers een prettige werkomgeving bieden; en de lokale gemeenschappen waarin we actief zijn, respecteren en ondersteunen, ook in de vorm van investeringen. Bezoek voor meer informatie www.pepsico.com en www.pepsico.be

PB-Beyonc-wordt-Brand-Ambassador-voor-Pepsi-vanaf-2013.docx

DOCX - 404 Kb

Over Bebble

Bebble is a 3.0. PR and Communications partner getting your press, blogger and stakeholder relations on track where and when needed on a consumer, corporate, brand or 360° level. Get in touch with Ilse Lambrechts via + 32 476 98 11 55, [email protected] or @bebbleboutit