Zensect ​ Skin Protect

Een nieuw verzorgend en muggenwerend gamma in België

Al muggen gespot de voorbije dagen? Het muggenseizoen is dit jaar dan ook extra vroeg van start gegaan. Hou het gezoem op afstand en wees helemaal zen dankzij de bescherming van Zensect, een gloednieuw gamma van muggenwerende en verzorgende producten dat in België vanaf juni 2014 gelanceerd wordt. Vooraf bescherm je gans het gezin met de Zensect Lotion Spray of met de ultra-handige Zensect Doekjes. Op een onbeschermd moment toch gebeten door een mug? Met de Zensect SOS insectenbeten verzachtende roller krijg je onmiddellijk een verfrissend gevoel en kan je makkelijk en efficiënt de geïrriteerde beet verzorgen. Alle producten van Zensect zijn dermatologisch getest en bevatten het actieve ingrediënt Icaridine waardoor de muggen zich niet meer aangetrokken voelen tot je huid. Zensect heeft een niet-vette formule, bevat geen parabenen en is tot 6 uur werkzaam. Ga dan ook met de nodige gemoedsrust de volgende muggenmaanden tegemoet dankzij Zensect! Meer weten? Ga naar zensect.be

Zensect opent het muggenseizoen officieel    

Deze kleine insecten zijn er dit jaar vroeger bij dan anders. Wist je dat er in totaal 39 muggengeslachten en 135 ondergeslachten zijn, met meer dan 3200 erkende soorten. Het zijn vliegende insecten met dunne lichamen en lange poten. Alleen de vrouwtjes steken om zo hun eitjes te kunnen ontwikkelen. Het irriterende effect van muggenbeten is het gevolg van een allergische reactie die bij zoogdieren ontstaat door het doorboren van de huid door de mug. Voordat de mug ons bloed opzuigt, scheidt ze een stof af die voorkomt dat het bloed gaat stollen. Deze stof is een sterk antistollingsmiddel en veroorzaakt tevens de jeuk.

 

Wees zen vanaf de eerste mug dankzij het nieuwe gamma Zensect

Van voorkomen tot verzorgen, met de muggenwerende en verzorgende producten van Zensect op zak, ben je zen vanaf de eerste mug. Zensect gebruik je voor het ganse gezin en mag op kinderhuidjes vanaf 3 jaar. Dankzij het actieve en beschermende ingrediënt Icaridine voelen muggen zich niet meer aangetrokken tot de huid en blijven ze ver weg van ons. Zensect kan je ook aanbrengen op andere materialen zoals sokken, kleren of zelfs tenten waardoor de muggen wegblijven. De Zensect producten hebben een subtiele frisse geur, zijn kleurloos en bieden een efficiënte en niet-giftige oplossing voor het ganse gezin.

Een overzicht van het productgamma dat in België geïntroduceerd wordt vanaf juni 2014.

  • Zensect Lotion Afweermiddel tegen muggen is een antimuggenlotion die tot 6 uur lang een effectieve bescherming biedt. De lotion bestaat uit een niet-vette formule op basis van Icaridine en bevat geen parabenen. Het handige formaat van 100 ml met verstuiver is ideaal om mee te nemen op reis of tijdens een uitstap. De aanbevolen verkoopprijs is 7,49 euro.  
  • Zensect Doekjes Afweermiddel tegen muggen zijn het meest innovatieve product uit dit nieuwe gamma. De speciale antimuggenlotion werd geïmpregneerd in de doekjes waardoor ze ideaal zijn om kinderen vanaf 3 jaar snel en veilig te beschermen. Per 15 verpakt zijn ze ultra-praktisch in gebruik en bieden ze evenzeer een effectieve bescherming tot 6 uur lang. De lotion bestaat uit een niet-vette formule op basis van Icaridine en bevat geen parabenen. De aanbevolen verkoopprijs is 6,99 euro per pakje van 15 stuks.
  • Zensect SOS Insectenbeten. Als je op een onbeschermd moment toch gebeten wordt, is de Zensect SOS insectenbeten verzachtende roller vanaf nu de ideale oplossing. De discrete stick brengt onmiddellijke verzachting bij insectenbeten zoals van muggen, mieren, spinnen en verzorgt ook brandnetel irritatie. De metalen roller geeft een verfrissend gevoel na aanbrengen van de gel die dermatologisch getest werd en respecteert de huid van jong en oud. Het product wordt gelanceerd in een formaat van 10ml met een aanbevolen verkoopprijs van 4,99 euro.

 

De producten uit het Zensect gamma zijn te verkrijgen in de Belgische supermarkten en drogisterijen vanaf juni 2014  

zensect.be #zensect

Nieuw_-Zensect-Skin-Protect.docx

DOCX - 114 Kb

Over Bebble

Bebble is a 3.0. PR and Communications partner getting your press, blogger and stakeholder relations on track where and when needed on a consumer, corporate, brand or 360° level. Get in touch with Ilse Lambrechts via + 32 476 98 11 55, [email protected] or @bebbleboutit