Nieuw voor het lente-aperitief : Lay’s Oven Crispy Thins

Lichte & knapperige ovengebakken aardappelkoekjes met 40% minder vet

Fans van zoute koekjes en aperitiefliefhebbers kunnen vanaf nu genieten van de nieuwe Lay’s Oven Crispy Thins. Deze verfijnde en knapperige aperitiefkoekjes zijn op basis van de lekkerste Lay’s aardappelen gemaakt. Dankzij het ovenbakproces bevatten de goudgele koekjes 40% minder vet en hebben ze een unieke, luchtige en verrassende textuur die wordt gecombineerd met een authentieke smaak. Lay’s Oven Crispy Thins wordt gelanceerd in twee overheerlijke variëteiten: Olive Oil & Herbs en Emmental Cheese. Beide smaken zorgen voor een knapperige versnapering tijdens elk lente-aperitiefmoment dat meteen een originele en luchtige toets krijgt. Meer weten over de knapperige Lay’s Oven Crispy Thins? Ga naar lays.be of facebook.com/LaysBelgium

Lay’s Oven Crispy Thins, verfijnde en knapperige aardappelkoekjes met 40% minder vet

Lay’s Oven Crispy Thins zorgt deze lente voor knapperig nieuws in de zoute koekjesafdeling in de supermarkt, namelijk onweerstaanbare verfijnde koekjes met heerlijke pure smaken: Olive Oil & Herbs en Emmental Cheese. Dankzij het Lay’s ovenbakproces bevatten de zoute koekjes 40% minder vet[1], hebben ze een unieke, luchtige en verrassende textuur en krijgen ze hun authentieke smaak. De extra fijne en onregelmatige structuur zorgt voor een luchtige beet waar elke aperofan voor valt deze lente. Lay’s Oven Crispy Thins is elegant verpakt in een handig en mooi zakje van 90 gram waardoor de versheid gegarandeerd blijft. Je serveert deze geraffineerde versnapering perfect alleen of in combinatie met andere lekkere aperitiefhapjes.

 Lay’s Oven Crispy Thins Olive Oil & Herbs                                              

Creëer een ultieme Zuiderse sfeer bij je thuis dankzij deze hemelse Mediterrane smaak op basis van olijfolie en kruiden in combinatie met een luchtig knapperig aardappelkoekje.

Lay’s Oven Crispy Thins Emmental Cheese

Kaasliefhebbers kunnen vanaf nu de originele smaak van Emmentaler terugvinden in de vorm van een luchtig, knapperig aardappelkoekje dankzij Lay’s Oven Crispy Thins.

De ovengebakken specialiteiten van Lay’s Oven

Lay’s Oven is de specialist op het vlak van ovengebakken chips en zoute koekjes. Het ovenbakproces van Lay’s zorgt voor minder vet en een unieke structuur voor de snacks waarbij telkens een overheerlijke smaak wordt gecombineerd met de ingrediënten op basis van aardappelen en/of granen. Zo bevat Lay’s Oven chips 70% minder vet in vergelijking met de gewone aardappelchips. De seasonings voor de chips werden met zorg uitgekozen: Naturel, Paprika, Mediterranean Herbs en Barbecue. Sinds vorig jaar bakt Lay’s Oven de overheerlijke Lay’s Oven Crunchy Biscuits met een even groot succes. Deze hartige koekjes op basis van granen zijn er in twee lekkere smaken Tomato & Spring Onion en Paprika & Mediterranean Herbs. Dankzij het ovenbakproces bevatten ze 40% minder vet. Liefhebbers van zoute aperitiefkoekjes, worden deze lente opnieuw verwend met de nieuwe Lay’s Oven Crispy Thins, een verfijnde en knapperige variëteit op basis van aardappelen.

Lay’s Oven Crispy Thins zijn vanaf nu verkrijgbaar in twee overheerlijke smaken “Olive Oil & Herbs” en “Emmental Cheese” in het zoute koekjesschap in de Belgische supermarkten voor een aanbevolen verkoopprijs van 1,25 euro voor 90 gram.

                                 Lays.be   facebook.com/LaysBelgium           #LaysBe 

 

[1] dan andere vergelijkbare zoute koekjes

 

PB-Lay_s-Crispy-Thins-NLF.docx

DOCX - 25 Kb

Eva Schockaert

Bebble PR

Over Bebble

Bebble is a 3.0. PR and Communications partner getting your press, blogger and stakeholder relations on track where and when needed on a consumer, corporate, brand or 360° level. Get in touch with Ilse Lambrechts via + 32 476 98 11 55, [email protected] or @bebbleboutit