Nieuw op het Out of Home winkelpunt : Lay’s Oven Crispy Thins

Lay’s Oven breidt haar aanbod aan ovengebakken specialiteiten uit met lichte & knapperige ovengebakken aardappelkoekjes met 40% minder vet

Lay’s Oven zorgt deze lente voor knapperig nieuws voor de Out of Home kanalen met de nieuwe Lay’s Oven Crispy Thins, onweerstaanbare verfijnde koekjes met heerlijke pure smaken: Olive Oil & Herbs en Emmental Cheese. PepsiCo BeLux breidt hiermee opnieuw haar aanbod aan ovengebakken specialiteiten en zoute koekjes uit na de succesvolle lancering van de Lay’s Oven Crunchy Biscuits in 2013. Deze nieuwe verfijnde en knapperige aperitiefkoekjes zijn op basis van de lekkerste Lay’s aardappelen gemaakt. Dankzij het ovenbakproces bevatten de goudgele koekjes 40% minder vet , hebben ze een unieke, luchtige en verrassende textuur die wordt gecombineerd met een authentieke smaak. Lay’s Oven Crispy Thins wordt gelanceerd in twee overheerlijke variëteiten: Olive Oil & Herbs en Emmental Cheese. Beide smaken zorgen voor een knapperig versnapering tijdens het lente-aperitiefmoment en bieden zo de verkoopspartners een heerlijk luchtige uitbreiding van de zoute koekjesafdeling. Voor haar winkelpunten voorziet Lay’s een gepaste 360° campagne en de nodige in store ondersteuning doorheen 2014 voor de Lay’s Oven Crispy Thins. Meer weten over de knapperige Lay’s Oven Crispy Thins? Contacteer uw Key Account Manager bij PepsiCo BeLux.

Lay’s Oven Crispy Thins, verfijnde en knapperige aardappelkoekjes met 40% minder vet

Voor Out of Home kanalen op zoek naar nieuwigheden voor het lente-aperitief, lanceert PepsiCo BeLux de nieuwe Lay’s Oven Crispy Thins om het aanbod van zoute koekjes uit te breiden. Lay’s Oven Crispy Thins zijn onweerstaanbare verfijnde koekjes met heerlijke pure smaken: Olive Oil & Herbs en Emmental Cheese. Dankzij het Lay’s ovenbakproces bevatten de zoute koekjes 40% minder vet, hebben ze een unieke, luchtige en verrassende textuur en krijgen ze hun authentieke smaak. De extra fijne en onregelmatige structuur zorgt voor een luchtige beet waar elke aperofan voor valt deze lente. Lay’s Oven Crispy Thins is elegant verpakt in een handig en mooi zakje van 90 gram waardoor de versheid gegarandeerd blijft.

Dat de uitbreiding van Lay’s Oven naar de zoute koekjesafdeling ‘gesmaakt’ wordt door zowel de consument als de retailpartner, bevestigt ook Tijl Decuypere, Sales Director Out of Home bij PepsiCo BeLux,: “Met Lay’s Oven Crispy Thins breiden we ons aanbod aan ovengebakken zoute koekjes opnieuw uit na de succesvolle lancering in 2013 van de Lay’s Oven Crunchy Biscuits. Onze expertise inzake ovengebakken salty snacks sluit volledig aan bij de wensen van de huidige consument alsook van onze retailpartner: zij willen een hartig en krokant tussendoortje met minder vetstoffen en innoverende smaken.“

Lay’s Oven, specialist op het vlak van ovengebakken specialiteiten

Lay’s Oven is de specialist op het vlak van ovengebakken chips en zoute koekjes. Het ovenbakproces van Lay’s zorgt voor minder vet en een unieke structuur voor de snacks waarbij telkens een overheerlijke smaak wordt gecombineerd met de ingrediënten op basis van aardappelen en/of granen. Binnen het assortiment bestaan de Lay’s Oven chips vandaag in 4 heerlijke variëteiten: Naturel, Paprika, Mediterranean Herbs en Barbecue. Sinds vorig jaar bakt Lay’s Oven de overheerlijke Lay’s Oven Crunchy Biscuits met een even groot succes. Deze hartige koekjes op basis van granen zijn er in twee lekkere smaken Tomato & Spring Onion en Paprika & Mediterranean Herbs.  

Sterke start met 360° campagne en ondersteuning op de winkelvloer

Ook voor de lancering van Lay’s Oven Crispy Thins is een geïntegreerde campagne voorzien waarbij het volledige assortiment van Lay’s Oven in de kijker wordt gezet. Tijl Decuypere, geeft aan waarom deze ondersteuning voorzien wordt: “We willen het volledige verhaal van Lay’s Oven tot bij de shopper brengen met niet alleen de nodige POS materialen en theatralisaties, maar ook via tastings in geselecteerde winkelpunten waarbij onze lekkere producten voor zichzelf spreken. We ondersteunen deze innovatie verder met een mooie above-campagne waar o.a. televisie in opgenomen wordt.”

De lancering van dit knapperige aperitiefhapje van Lay’s Oven zal alles behalve onopgemerkt voorbijgaan in België. Een 2000 tal geselecteerde Belgische ambassadeurs ontvangen binnenkort namelijk diverse proefpakketjes die ze kunnen delen met hun vrienden en familie tijdens overheerlijke aperitiefmomenten. Met deze innoverende aanpak wil Lay’s Oven aandacht creëren binnen de doelgroep van Lay’s Oven Crispy Thins en bereiken ze ongeveer 400.000 Belgen die zelf direct de lekkere innovatie kunnen proeven.

Lay’s Oven Crispy Thins zijn vanaf nu verkrijgbaar in twee overheerlijke smaken “Olive Oil & Herbs” en “Emmental Cheese” in het zoute koekjesschap in de Belgische supermarkten voor een aanbevolen verkoopprijs van 1,25 euro voor 90 gram.

Lays.be   facebook.com/LaysBelgium              #LaysBe 

OOH-PB-Lay_s-Crispy-Thins-NLF.docx

DOCX - 23 Kb

Eva Schockaert

Bebble PR

Over Bebble

Bebble is a 3.0. PR and Communications partner getting your press, blogger and stakeholder relations on track where and when needed on a consumer, corporate, brand or 360° level. Get in touch with Ilse Lambrechts via + 32 476 98 11 55, [email protected] or @bebbleboutit