Nieuw! Lay's Oven Olive Oil & Herbs

Laat je smaakpappillen in Zuiderse sferen vertoeven

Om de zomer vanaf nu 365 dagen te laten duren, pakt Lay’s Oven uit met een nieuwigheid: Lay’s Oven Olive Oil & Herbs. De krokante chipsschijfjes smaken extra fris en kruidig dankzij de Zuiderse geïnspireerde seasoning. Lay’s creëerde een smaakcombinatie bestaande uit peterselie, rozemarijn, thijm en oregano en de frisse smaak van olijfolie. Net zoals de andere specialiteiten van Lay’s Oven, wordt ook deze nieuwe Olive Oil & Herbs chipsvariëteit gebakken in de oven zonder toevoeging van vet met als resultaat 100% smaak met 70% minder vet. Lay’s Oven verruimt hiermee opnieuw de keuze voor iedereen die bewust wil genieten van een lekker hartig tussendoortje. Meer weten? Ga naar lays.be of facebook.com/LaysBelgium voor alle smaaknieuwtjes.

 

Lay’s Oven Olive Oil & Herbs: Proef de zomer het ganse jaar door

 

De zomer staat voor velen gelijk aan ontspannende momenten waar je je heerlijk kan unwinden samen met geliefden of vrienden. Vanaf nu breng je met Lay’s Oven je smaakpapillen het ganse jaar door terug naar die fijne zomerse momenten met de nieuwe chipsvariant Olive Oil & Herbs. De seasoning herneemt de hartige smaak van peterselie, de kruidige smaak van oregano, de volle smaak van thijm in combinatie met de krachtige smaak van rozemarijn. Op de chipsschijfjes wordt dit alles afgewerkt met een vleugje smaakbeleving van frisse en fijne olijfolie. Een heerlijk idee voor iedereen die graag geniet van een lekker tussendoortje, maar tegelijkertijd een verstandige keuze wil maken.

 

Lay’s Oven: in de oven gebakken aardappel- en granenspecialiteiten

Olive Oil & Herbs is de 5de smaak binnen de range van Lay’s Oven. In 2007 werden Naturel en Mediterranean Herbs geïntroduceerd en hierna volgden Roasted Paprika en Barbecue. Dankzij het unieke bereidingsprocedé - in de oven en dus niet gefrituurd – bevat Lay’s Oven chips 70% minder vet in vergelijking met de gewone aardappelchips. De combinatie van heerlijke smaken en een knapperige licht golvende structuur zorgt voor krokante en lichte versnaperingen.

In de oven van Lay’s worden sinds vorig jaar ook zoute koekjes gebakken die dankzij het ovenbakproces tot 40% minder vet bevatten dan andere vergelijkbare zoute koekjes. De Lay’s Oven Crunchy Biscuits zijn hartige granenbiscuits en serveer je in de smaken Paprika & Mediterranean Herbs en Tomato & Spring Onion.  Of heb je liever de Lay’s Oven Crispy Thins? Dan kies je voor knapperige zoute aardappelkoekjes met een luchtige en verrassende textuur die wordt gecombineerd met een authentieke smaak zoals Olive Oil & Herbs en Emmental Cheese. 

 

Lay’s Oven Olive Oil & Herbs is vanaf juli  2014 verkrijgbaar in een 150 gram verpakking en heeft als aanbevolen verkoopprijs  € 1,81

PB-Nieuw_-Lay_s-Oven-Olive-Oil--Herbs.docx

DOCX - 20 Kb

Over Bebble

Bebble is a 3.0. PR and Communications partner getting your press, blogger and stakeholder relations on track where and when needed on a consumer, corporate, brand or 360° level. Get in touch with Ilse Lambrechts via + 32 476 98 11 55, [email protected] or @bebbleboutit