Nieuw in België - ISDIN Fotoprotector en FotoUltra

Innovatieve dermocosmetica met geavanceerde zonnebescherming voor elke huid

Het laboratorium ISDIN - al 40 jaar in dienst van de huid en de nummer 1 in Spanje – introduceert vanaf nu haar dermocosmetische producten in de Belgische apotheken. Maak kennis met ISDIN Fotoprotector en ISDIN FotoUltra: een assortiment zonneproducten gebaseerd op de wetenschap, met de hoogste bescherming en aangepast aan elk huidtype. Als pionier inzake zonnebescherming,  ontwikkelt ISDIN zinnenstrelende texturen zonder aan doeltreffendheid in te boeten. Zo biedt ISDIN een optimale bescherming om op korte en lange termijn schade en huidveroudering door UVA/UVB-stralen te voorkomen en te herstellen. Bescherm vanaf nu je huid en dat van je gezin met het gamma Fotoprotector: Fusion Water, Fusion Air, Fusion Gel, Pediatrics WetSkin en Active Oil. De FotoUltra oplossingen zijn er voor de gevoelige huid (allergische huid, huid met pigmentvlekken...) en voor de extreem gevoelige huid (met precancereuze en cancereuze letsels). ISDIN wordt exclusief verkocht in de apotheek en de parafarmacie. Meer weten? Ga naar isdin.com. 

 

Het laboratorium ISDIN  - 40 jaar innovatie ten dienste van de huid

Als Spaanse marktleider op het vlak van dermatologische producten, is het laboratorium ISDIN sinds 40 jaar dé specialist in wetenschappelijk onderzoek van de huid en biedt het een gericht aanbod aan dermatologische en dermocosmetische producten.  Opgericht in 1975 door de Puig-groep, dé internationale referentie in parfums en cosmetica, en Esteve, een Spaans farmaceutisch laboratorium en een referentie in R&D en innovatie, heeft ISDIN vandaag een portfolio van 400 producten, waarvan 40 geregistreerde geneesmiddelen. De filosofie van ISDIN kenmerkt zich door een holistische en globale aanpak inzake huidverzorging, of het nu gaat om dagelijkse verzorging, preventie of het behandelen of genezen van huidaandoeningen. Dankzij de onberispelijke kwaliteit en de efficiëntie van zijn formules, is ISDIN in meer dan 30 landen de partner van consumenten voor huidverzorging. Vandaag maakt het laboratorium met deze ervaring en kennis zijn intrede in België met de ISDIN FotoProtector en ISDIN FotoUltra zonneproducten.

 

Fotoprotector ISDIN - Innovatie in textuur. Bescherming voor elk huidtype 

ISDIN biedt met het nieuwe Fotoprotector assortiment vijf innoverende zonneproducten om een optimale bescherming om jouw huid en dat van je gezin te beschermen: 

  • Fusion Water - Fusion®-technologie op basis van water en een revolutionaire onzichtbare bescherming met Safe-Eye technologie
  • Fusion Air - De eerste spray van ISDIN met de Fusion®-technologie die makkelijk aan te brengen is meteen intrekt
  • Fusion Gel - De ideale zonbescherming voor de man, trekt direct in, vormt geen vette film en kan probleemloos op behaarde zones aangedacht worden
  • Pediatrics Wet Skin - Dankzij de Wetflex-technologie verspreidt de formule zich ondanks de aanwezigheid van waterdruppels. Ze vormt een beschermend schild terwijl ze toch volstrekt onzichtbaar is
  • Active Oil - Dankzij de Pro-Melanin Technology stimuleert Activ Oil het bruinen en verhoogt het de melanineaanmaak in de basaallaag van de huid in amper 10 dagen. 

(Voor meer details en aanbevolen verkoopsprijzen, download het persdossier in bijlage)

 

FotoUltra  - Wanneer je huid meer dan een gewone bescherming nodig heeft

Bij minder ernstige huidproblemen die toch een adequate bescherming vergen, stelt ISDIN een specifiek gamma voor fotodermatosen (huidaandoeningen als gevolg van blootstelling aan de zon) voor.

  • FotoUltra Solar Allergy - is een medisch product met SPF 100+ en UVA 40 dat de symptomen van zonneallergie en andere lichtovergevoeligheidsreacties voorkomt en verlicht
  • FotoUltra Active Unify - het enige product met een dubbele werking dat het ontstaan van pigmentvlekken tegengaat en vlekken vermindert dankzij zijn zeer hoge beschermingsfactor SPF 50+ en UVA 49 (gemeten SPF 100+) en een trio van actieve bestanddelen, het DP3-Unify Complex (Niacinamide, Symwhite en PKEK), dat de melanineaanmaak onder controle houdt. 
  • FotoUltra Age Repair - De anti-agingverzorging die UV-schade herstelt, met beschermingsfactor SPF 50+ en UVA 32. Een unieke combinatie van DNA Repairsomes® die bijdraagt tot het herstel van actinische schade op het celniveau. 

(Voor de meer details en aanbevolen verkoopsprijzen, download het persdossier in bijlage)

 

Eryfotona AK ® Medisch gebruiksvoorwerp klasse IIa tegen pathologieën door zonlicht

Het Laboratorium ISDIN stelt een uitzonderlijk product voor dat fotocarcinogenese (het ontstaan van precancereuze of cancereuze letsels als gevolg van blootstelling aan de zon) kan helpen tegen te gaan. Eryfotona AK, een herstellende zonnebescherming met SPF 100+, heeft in zijn categorie unieke cosmetische eigenschappen. Het voorkomt en herstelt actinische schade (schade die zich als gevolg van blootstelling aan de zon heeft opgestapeld in het DNA). Het is aanbevolen als preventie en aanvullende behandeling bij actinische keratose en andere vormen van huidkanker, met uitzondering van melanomen (AK - NMSC). 

(Voor de meer details en aanbevolen verkoopsprijzen, download het persdossier in bijlage)

 

ISDIN wordt exclusief verkocht in de apotheek en de parafarmacie. Meer weten? Ga naar isdin.com.

 

Persbooklet ISDIN Fotoprotector en FotoUltra

PDF - 2.3 Mb

Persdossier ISDIN FotoProtector & FotoUltra

DOCX - 652 Kb

Ilse Lambrechts

Bebble PR

Over Bebble

Bebble is a 3.0. PR and Communications partner getting your press, blogger and stakeholder relations on track where and when needed on a consumer, corporate, brand or 360° level. Get in touch with Ilse Lambrechts via + 32 476 98 11 55, [email protected] or @bebbleboutit