Nieuw! ​ Bescherm je nachten met Vapona Elektrisch Anti Mug Apparaat 45 nachten

Ben jij pro-nachtrust en anti-muggen? Dan heeft Vapona, de expert op vlak van insectenwerende producten, goed nieuws voor je. Vapona vernieuwt haar anti-mug gamma en introduceert het Vapona Elektrisch Anti Mug Apparaat 45 nachten*. Dankzij slechts 1 tablet van deze effectieve anti-mug oplossing slaap je maar liefst 45 nachten zonder muggen. Zelfs met geopende ramen kan je dus 1,5 maand lang zonder vervelend muggengezoem en jeukende beten slapen. Met een elegant en discreet design neem je het bovendien mee in de reiskoffer om ook op vakantie mugvrije nachten te behouden. Het tablet zit in een handige applicator om het tablet in het toestelletje te plaatsen. Na 45 nachten vervang je het tablet om je mugvrije nachten te behouden. Meer weten? Ga naar vapona.be

Hoe werkt het?

Het Vapona Elektrisch Anti Mug Apparaat 45 nachten bestaat uit 2 delen: een toestel en een applicator met het tablet. Dankzij de handige applicator – een plastic houdertje - kan je het tablet met de actieve muggenwerende stoffen rechtstreeks in het toestel plaatsen zonder direct in contact te komen met de actieve stof. Het apparaat is makkelijk en veilig in gebruik: de vaste stof geeft geen risico op lekken en werkt zonder verdamping van schadelijke oplosmiddelen . Wanneer je gaat slapen, zet je het toestel vervolgens aan door het eenvoudigweg in het stopcontact te steken. Rest je alleen zelf onder de lakens te kruipen. De volgende ochtend haal je het uit het stopcontact zodat de werking voor 45 nachten gegarandeerd blijft.

Elegant en discreet design

Het discrete design zorgt ervoor dat het  Vapona Elektrisch Anti Mug Apparaat  45 nachten bij elk interieur past. Klein en fijn van formaat is het ook ultramakkelijk mee te nemen zodat je ook tijdens de welverdiende vakanties mugvrije nachten hebt. Een zacht blauw lichtje brandt wanneer het toestelletje in het stopcontact steekt en herinnert je eraan dat het effectief in werking is.

45 mugvrije nachten

De werkzaamheid van het Vapona Elektrisch Anti Mug Apparaat is bewezen, zelfs met geopende ramen. Het blauwe tablet wordt geleidelijk aan witter naarmate de actieve stof volledig wordt opgebruikt. Hierna plaats je een nieuw tablet wat je in een aparte navulverpakking kan aankopen.

 

De aanbevolen verkoopprijs voor het apparaat – inclusief 1 applicator en tablet  is 7,49 euro en 4,99 voor een navul tablet. Vapona Elektrisch Anti Mug Apparaat 45 nachten en de andere producten van Vapona zijn verkrijgbaar in de Belgische supermarkten en drogisterijen.

*Gebruik biociden veilig.  Lees voor gebruik altijd eerst het etiket en de productinformatie.

 

Bescherm je nachtrust met Vapona Electrisch Anti Mug Apparaat

DOC - 19 Kb

Over Bebble

Bebble is a 3.0. PR and Communications partner getting your press, blogger and stakeholder relations on track where and when needed on a consumer, corporate, brand or 360° level. Get in touch with Ilse Lambrechts via + 32 476 98 11 55, [email protected] or @bebbleboutit