Nieuw! Alvalle Gazpacho Cucumber & Mint ​

Nieuwe Limited Edition verfrist het assortiment koude soepen
 
Zaventem – Gazpacho, als authentiek Mediterraans gerecht, kent de laatste jaren een trendy opmars in de Belgische keuken. Voor consumenten zijn Gazpacho’s ideaal als verfrissend aperitief of voorgerecht bij zomerse gelegenheden zoals tuinfeesten of barbeques. Alvalle Gazpacho, één van de duurzame PepsiCo merken en specialist inzake koude soepen, biedt een smaakvol antwoord op deze trend. Al meer dan 15 jaar baseert Alvalle Gazpacho zich op haar Andalusische roots en combineert traditionele recepten met 100% verse groenten en natuurlijke ingrediënten. De bereiding is op basis van zongerijpte Spaanse groenten van topkwaliteit uit de thuisstreek Murcia en Almeria met een vleugje extra virgine olijfolie. Alvalle Gazpacho verfrist deze zomer het winkelaanbod met de nieuwe Limited Edition Alvalle Gazpacho Cucumber & Mint naast het bestaande aanbod met o.a. Alvalle Gazpacho Original en Alvalle Gazpacho Wortel, Sinaasappel &  Koriander. Ook op het winkelpunt zorgt Alvalle Gazpacho voor zomerse frisheid met speciale tastings, nieuwe POS-materialen en extra folderondersteuning om de Belg helemaal zomerklaar te maken. Voor meer informatie omtrent het aanbod van Alvalle, ga naar alvalle.be of contacteer uw Key Account Manager! 

Koude soepen: een vaste waarde op het winkelpunt

Tijdens de zomermaanden zijn consumenten op zoek naar lichte en verse alternatieven ter vervanging van de meer copieuze wintermaaltijden. De Belgen zetten de laatste jaren vanaf nu dan ook meer en meer koude soepen op het menu. Met een gevarieerd en heerlijk assortiment, is Alvalle Gazpacho één van de duurzame merken van PepsiCo en specialist inzake koude soepen. De bereiding is op basis van zongerijpte Spaanse groenten uit de thuisstreek Murcia en Almeria in combinatie met een vleugje extra virgine olijfolie. Voor het winkelpunt zijn koude soepen dan ook een meerwaarde voor klanten die frisse alternatieven voor hun dagelijkse soepmaaltijd zoeken.

 

Nieuw! Limited Edition Alvalle Gazpacho Cucumber & Mint 

De Alvalle Gazpacho’s bieden de Belgische consument een lekker aanbod aan smaakvolle koude soepen van eerste kwaliteit die passen in een evenwichtig voedingspatroon. Het merk en de fans groeien jaarlijks. Naast het bestaande aanbod van Alvalle Gazpacho is er nu ook deze zomer een extra Limited Edition : Alvalle Gazpacho Cucumber & Mint. Dit tijdelijke Spaanse recept verfrist onze smaakpapillen deze zomer dankzij de combinatie van munt en komkommer en is nationaal te vinden op het winkelpunt tot het najaar.

 

Alvalle Gazpacho Cucumber & Mint: het recept!

Voor dit recept, pureerden de Alvalle gazpacho specialisten komkommer, uien en look en verrijkten deze met extra virgine olijfolie, yoghurt, een snuifje zout en peper en een vleugje citroen. De munt zorgt voor een sterke en verfrissende toets. Deze Limited Edition is nationaal te vinden op het winkelpunt tot dit najaar.

Om de zomer fris in te zetten op het winkelpunt, organiseert Alvalle Gazpacho diverse activaties waar klanten de lekkere variëteiten kunnen proeven en voorziet het de nodige POS-materialen en extra folderondersteuning om zo het aanbod te promoten.

Voor meer informatie omtrent Alvalle Gazpacho en de overheerlijke Limited Edition Alvalle Gazpacho Cucumber & Mint : ga naar alvalle.be of contacteer uw Key Account Manager bij PepsiCo!

Limited Edition Alvalle Gazpacho Cucumber & Mint is aanwezig nog tot dit najaar en heeft als aanbevolen verkoopprijs 4,29 euro per liter.

 

PB-Nieuw-Alvalle-Gazpacho-Cucumber--Mint.docx

DOCX - 403 Kb

PB-Nieuw-Alvalle-Gazpacho-Cucumber--Mint.pdf

PDF - 478 Kb

Over Bebble

Bebble is a 3.0. PR and Communications partner getting your press, blogger and stakeholder relations on track where and when needed on a consumer, corporate, brand or 360° level. Get in touch with Ilse Lambrechts via + 32 476 98 11 55, [email protected] or @bebbleboutit