Nieuw : Lay's Summer Editions

Proef de Zomer

Chipsexpert Lay’s geeft het startschot voor het zomerseizoen en brengt 2 tijdelijke smaken op de markt. Met Lay’s Summer Edition Sweet Reggae Salsa dansen je smaakpapillen op zijn Jamaïcaans en dankzij Lay’s Summer Edition Sizzling Fajita wordt elke aperomoment een Mexicaans festijn. Deze twee tijdelijke smaken zijn tot september verkrijgbaar en zijn verpakt in een bijzonder zomers “kleedje” waardoor we de zomer alleen al bij het zien van deze nieuwigheden, zo proeven! Meer weten? Ga naar lays.be of facebook.com/LaysBelgium. 

De Belg & het zomeraperitief

 

Met vele barbecue’s en aperitiefmomenten voor de boeg, zijn bijhorende chips in  België één van de favoriete hartige snacks voor de zomerperiode. De smaakmakers van Lay’s creëerden speciaal voor de zomer van 2015 een tijdelijke Summer Edition om onze smaakpapillen te verwennen:

 

  • Lay’s Summer Sweet Reggae Salsa – De seasoning combineert verschillende kruiden waarbij de getomateerde salsasmaak de basis vormt. Met als resultaat: een gedurfde smaak om te ontdekken. Zowel zoet als hartig tegelijk is dit een kruidige combinatie om van te genieten. 

 

  • Lay’s Summer Sizzling Fajita – Liefhebbers van de Mexicaanse keuken, krijgen met deze nieuwe chipssmaak een must-taste deze zomer erbij. Een originele smaak die ons herinnert aan een lichtpikante Mexicaanse Fajita, rijk aan smaak, een echte lekkernij!

 

Lay’s trekt er deze zomer op uit

 

Voor de looks van deze Summer Editions, werd gekozen voor een nieuwe frisse geanimeerde Lay’s stijl die zowel op de verpakking als op en buiten het winkelpunt zal terugkomen. En om dit te vieren, wordt zelfs de kusttram verpakt met de nieuwe Lay’s Summer looks. Naast een zomerse outdoorcampagne en tastings op de winkelvloer, krijgen Lay’s fans dankzij een zomeractie leuke gadgets zoals zonnebrillen en watergeweren.

 

De Lay’s Summer Editions zijn vanaf nu tot september 2015 verkrijgbaar in een 200 gram- verpakking in twee smaken: Lay’s Summer Edition Sizzling Fajita en Lay’s Summer Edition Sweet Reggae Salsa en hebben als aanbevolen verkoopprijs  € 1,55

 

                                                                              #LaySummer

 

Persbericht Lay's Summer Editions

DOCX - 204 Kb

Ilse Lambrechts

Bebble

Over Bebble

Bebble is a 3.0. PR and Communications partner getting your press, blogger and stakeholder relations on track where and when needed on a consumer, corporate, brand or 360° level. Get in touch with Ilse Lambrechts via + 32 476 98 11 55, [email protected] or @bebbleboutit