Mint-it-up: ​ 7UP® Mojito Free

Beleef een verfrissende zomer met de iconische 7UP limoen-citroen bubbels

Haal dit jaar de zomer extra vroeg in huis met  7UP Mojito Free. Dankzij de combinatie van limoen-citroen en munt, krijgt de iconische 7UP frisdrank een lekkere Mojito twist. Het drankje is suiker- en kleurstofvrij en smaakt heerlijk verfrissend door de eenvoudige zomerse combinatie van ingrediënten. Vanaf april is deze innovatie verkrijgbaar in België naast 7UP Regular en 7UP Free, de suikervrije variant.  

7UP werd in 1929 uitgevonden door een zekere Charles Grigg in St-Louis, USA. Met de mix van limoen en citroen wilde hij het ultieme verfrissende drankje creëren. 7UP is vandaag de tweede grootste referentie binnen de frisdrankenportfolio van de PepsiCo groep. Wereldwijd wordt het verrassende drankje in meer dan 130 landen verkocht. Over de naam bestaan een pak theorieën: gaat de 7 terug naar de 7 oorspronkelijke ingrediënten? En de UP naar de bubbels? Of was 7 het geluksgetal van Grigg? De uitvinder heeft het nooit verteld. In 2015 kreeg het geliefde drankje een nieuw design waarbij het merk terug naar de roots en origineel logo stapte maar dan met moderne verfrissende elementen. Vandaag toont het logo eenvoudigweg de belangrijkste ingrediënten: bubbels, citroen en limoen.

“Met 7UP Mojito Free krijgen onze fans een nieuw drankje met een heerlijke limoen-citroen-munt twist naast het bestaande aanbod van 7UP Regular en 7UP Free. We zijn dan ook verheugd deze nieuwe zomers-geïnspireerde versie van onze klassieke bubbels te introduceren in België” aldus Julien Galand, Marketing Manager CSD PepsiCo Benelux. De lancering wordt ondersteund op de winkelvloer door de nieuwe “Dive into Freshness” campagne in België via sampling en acties op de winkelvloer.

Vanaf april 2016 is 7UP Mojito Free, naast 7UP Regular en 7UP Free, beschikbaar in een 1,5 liter formaat. 7UP Mojito Free is een suiker- en kleurstofvrije, niet-alcoholische frisdrank. Voor meer informatie ga naar sevenup.be

Persbericht 7UP Mojito Free

DOCX - 29 Kb

Ilse Lambrechts

Bebble PR

Over Bebble

Bebble is a 3.0. PR and Communications partner getting your press, blogger and stakeholder relations on track where and when needed on a consumer, corporate, brand or 360° level. Get in touch with Ilse Lambrechts via + 32 476 98 11 55, [email protected] or @bebbleboutit