Messi Table Footie

Lay’s en Leo Messi slaan handen ineen

Om nog meer voetbalfun naar fans te brengen, slaat PepsiCo met Lay’s de handen ineen met voetbalster Lionel Messi, die het gezicht wordt van de nieuwe wereldwijde campagne. De campagne bestaat o.a. uit een originele TV-commercial, digitale en sociale content en instore communicatie. In “Messi Table Footie”, gemaakt door AMV BBDO in Londen, wordt Messi verleid door de ongelofelijk knapperige Lay’s chips en doet hij er alles aan om tijdens een tafelvoetbalspelletje met vrienden zijn handen te leggen op een zak Lay’s chips. Messi’s tafelvoetbaltalent worden tot het uiterste gedreven in zijn creatieve poging om aan Lay’s chips te komen. De spot is vanaf vandaag te zien op de Belgische televisie. 

 

Messi loves Lay’s

Aan de basis van de campagne ligt een originele televisie commercial, waarin de wereldberoemde voetballer en de populaire aardappelchips van Lay’s de hoofdrol spelen. “Ik hou van Lay’s, zowel om mee samen te werken als om te eten. Daarbij heeft deze campagne me in staat gesteld mijn zelden getoonde tafelvoetbal-kwaliteiten te tonen Ik hoop dat mensen net zoveel plezier aan de TV-commercial gaan beleven als ik had tijdens het maken,” zei Messi.

 

Get #GameReady

Via game-ready.com wordt de wereldwijde campagne verder lokaal geactiveerd. Fans krijgen ook in ons land elk uur de kans om een van de duizenden officiële UEFA Champions League-prijzen te winnen inclusief kaarten voor de kwartfinales, halve finales of finale van de UEFA Champions League. De hoofdprijs is een duoticket naar de finale inclusief VIP experience, accommodatie van twee nachten en vlucht. Meer weten? Ga naar game-ready.com. 

                                                                                  #GameReady

                                                                                          ###

 

TV  Spot= AMV BBDO (UK)

Algemene campagne = FUSE (UK)

Media inzet België = OMD

Above inzet België = BBDO

Digital = Jaywing (UK), lokale aanpassingen door LikeFriends (Nederland)

POS = Firm (Nederland)

Persbericht Lay's Messi Table Footie

DOCX - 94 Kb

Ilse Lambrechts

Bebble PR

Over Bebble

Bebble is a 3.0. PR and Communications partner getting your press, blogger and stakeholder relations on track where and when needed on a consumer, corporate, brand or 360° level. Get in touch with Ilse Lambrechts via + 32 476 98 11 55, [email protected] or @bebbleboutit