Maak je eindejaarsperiode extra feestelijk met de Winter Edition, Lay’s Oven Stars ​

En ontdek de 15 starry DIY tips van het bloggerscollectief Whynotmonday.com

Om de eindejaarsperiode en bijhorende aperomomenten extra feestelijk te maken zijn er vanaf nu tijdelijk de Lay’s Oven Stars. Met een dikkere en knapperige bite zoals de andere Lay’s Oven specialiteiten en een heerlijke naturelseasoning, is dit een Winter Edition chips in de vorm van… sterren. Ideaal als basis voor winterse tapas, om te dippen, als inspiratie voor een aperitief of zelfs als idee voor jouw DIY-feestdecoratie volgens het Belgische bloggerscollectief Whynotmonday.com. Voor deze nieuwe (en tijdelijke) ovengebakken chipsvariëteit van Lay’s Oven creëerde Whynotmonday.com maar liefst 15 recepten en ideetjes waarmee je je eigen Starry Holiday creëert. Alle tips om met deze speciale Lay’s Oven Stars aan de slag te gaan, ontdek je samen met handige tutorials via whynotmonday.com vanaf 3 november 2014. Meer weten? Ga naar  facebook.com/LaysBelgium  of whynotmonday.com en geniet van A Starry Holiday.

Lay’s Oven Stars: de Winter Edition uit de oven van Lay’s Oven

Met Lay’s Oven Stars krijgen de Belgen een exclusieve Winter Edition chips voor de feestdagen dit jaar. De speciale stervorm is groter dan de andere Lay’s Oven specialiteiten en de iets dikkere aardappelchips hebben een heerlijke naturelseasoning meegekregen. Hierdoor zijn ze de perfecte basis voor je aperitiefhapjes en combineerbaar met dipsauzen. Lay’s Oven breidt hiermee zijn aanbod aan ovengebakken aardappelspecialiteiten tijdelijk uit. Naast deze Winter Edition, biedt Lay’s Oven ook de variëteiten Roasted Paprika, Naturel, Mediterranean Herbs, Barbecue en Olive Oil & Herbs aan. Dankzij het unieke bereidingsprocedé - in de oven en dus niet gefrituurd – bevat Lay’s Oven chips 70% minder vet dan reguliere aardappelchips met zoals altijd een heerlijke smaak en unieke textuur. Lay’s Oven verruimt hiermee opnieuw de keuze voor iedereen die – tijdens de feestdagen - bewust wil genieten van een lekker hartig tussendoortje.

 

Inspiratie nodig voor de feestdagen? Maak er een Starry Holiday van!

Om de nieuwe Winter Edition Stars extra feestelijk te lanceren, klopte Lay’s Oven aan bij het Belgische bloggerscollectief Whynotmonday.com. Oprichtster van het platform Julie Donckers en haar team bedachten 15 “Starry Holiday”-ideetjes om de Lay’s Oven Stars te combineren met tapas, dips en winterse drankjes. Inspiratie nodig om de feestdis wat op te smukken? Met enkele handige DIY-tutorials van Whynotmonday.com decoreer je je huis extra “starry” en feestelijk. Onze top 5-favorieten om zelf mee aan te slag te gaan:

Alle recepten en DIY-tips zijn samen met handige videotutorials te vinden via deze link of op de Whynotmonday.com site vanaf maandag 3 november 2014.

Lay’s Oven Stars  is vanaf begin november 2014 tot eind januari 2015  verkrijgbaar in een 150 gram- verpakking en heeft als aanbevolen verkoopprijs  € 1,99

                                                                      #LayStars  #WNMfood

Bijlage_Ontdek onze top 5 Whynotmonday Starry favorieten

PDF - 886 Kb

Booklet_Lay's Oven Stars & Whynotmonday.com present a Starry Holiday

PDF - 11 Mb

Persbericht_Lay's Oven Stars en Whynotmonday.com zorgen voor een Starry Holiday

PDF - 863 Kb

Over Bebble

Bebble is a 3.0. PR and Communications partner getting your press, blogger and stakeholder relations on track where and when needed on a consumer, corporate, brand or 360° level. Get in touch with Ilse Lambrechts via + 32 476 98 11 55, [email protected] or @bebbleboutit