Lenteprimeur! Lay’s Oven Crunchy Biscuits

Onweerstaanbare lekkere zoute aperitiefkoekjes met  40% minder vetten
Zaventem – Lay’s Oven lanceert deze lente, naast het bestaande gamma ovengebakken chips, nu ook Lay’s Oven Crunchy Biscuits: onweerstaanbaar lekkere zoute koekjes die ook in de oven worden bereid. De nieuwe Crunchy Biscuits hebben als basis drie granen en bevatten dankzij het ovenbakproces 40% minder vetten[1]. Twee overheerlijke smaakvarianten serveer je als hartig tussendoortje of als aperitiefhapje: Paprika & Mediterranean Herbs en Tomato & Spring Onion. Onderzoek[2] toonde aan dat fans van zoute koekjes op zoek zijn naar nieuwe en verrassende smaken en alternatieven met minder vetten naast de klassieke zoute koekjes. De nieuwe Crunchy Biscuits zijn een nieuw alternatief voor deze zoute koekjesfans maar ook voor iedereen die een lekker hartig tussendoortje wenst. Meer weten over de knapperige Lay’s Oven Crunchy Biscuits? Ga naar lays.be of facebook.com/LaysBelgium

Onweerstaanbare smaken en 40% minder vetten

Lay’s Oven staat vanaf nu niet alleen meer voor de vijf heerlijke ovengebakken chipsvariëteiten (Naturel, Paprika, Black Pepper & Sea Salt, Mediterranean Herbs en Barbecue) maar zal vanaf nu ook te vinden zijn in de zoute koekjesafdeling. België maakt namelijk deze lente kennis met Lay’s Oven Crunchy Biscuits: onweerstaanbare zoute koekjes op basis van drie granen en 40% minder vetten. Crunchy Biscuits zijn ideaal voor een lekker en crunchy aperitiefmoment met familie en vrienden waar iedereen samen van kan genieten. Ook als hartig tussendoortje pak je de handige zakjes van 100gr makkelijk mee op stap. Lay’s Oven Crunchy Biscuits bieden een pak voordelen. Wat is er zo nieuw en anders aan deze Lay’s Oven innovatie in vergelijking met de klassieke zoute koekjes?

40% minder vetten: Dankzij het bakproces in de oven bevatten Crunchy Biscuits 40% minder vetten in vergelijking met andere zoute koekjes.

Lekker en krokant: ze zien er heerlijk uit maar zijn vooral lekker & crunchy dankzij het Lay’s ovenbakproces en de ingrediëntenmix op basis van drie granen.

Heerlijke smaken: ze worden gelanceerd in twee onweerstaanbare variëteiten:

  • Tomato & Spring Onion: geniet van de smaak van de lente dankzij de frisse combinatie van deze seasoning op basis van tomaat en lente-uitjes.
  • Paprika & Mediterranean Herbs: deze pittige en zuiders gekruide koekjes geven je bij de eerste hap een zomers gevoel. 

 

Aperitieven met Lay’s Oven Crunchy Biscuits

Heb je goede voornemens om deze lente lekker en krokant te aperitieven? Haal dan zeker en vast de Lay’s Oven Crunchy Biscuits in huis. Wil je meer weten over Lay’s Oven Crunchy Biscuits? Ga naar lays.be of facebook.com/LaysBelgium voor alle krokante en onweerstaanbare updates!

 

Lay’s Oven Crunchy Biscuits zijn verkrijgbaar in twee overheerlijke smaken “Tomato & Spring Onion “en “Paprika & Mediterranean Herbs” in de Belgische supermarkten voor een aanbevolen verkoopprijs van 1,25 euro voor 100gr vanaf nu.  

#LaysBe  

 

 


[1] Dan andere vergelijkbare zoute koekjes
[2] Ipsos Synovate 2012 in opdracht van Lay’s België

B2CPB-Nieuw-Lays-Oven-Crunchy-Biscuits-NLF.docx

DOCX - 29 Kb

B2CPB-Nieuw-Lays-Oven-Crunchy-Biscuits.pdf

PDF - 230 Kb

Over Bebble

Bebble is a 3.0. PR and Communications partner getting your press, blogger and stakeholder relations on track where and when needed on a consumer, corporate, brand or 360° level. Get in touch with Ilse Lambrechts via + 32 476 98 11 55, [email protected] or @bebbleboutit