Lay's ‘Choir of Champions’ neemt de straten van Europa over om wereld #GameReady te maken

Undercover koor houdt flashmobs in Madrid, Munchen en Londen

PepsiCo  vierde, op een wel heel bijzondere wijze, zijn officiële partnership met de UEFA Champions League door met een 'Choir of Champions' de straten van Europa te veroveren. Het undercover koor verraste nietsvermoedende passanten net voor de achtste finales om zo het Europese publiek #GameReady te krijgen. Om de wedstrijdspanning op te bouwen, bracht PepsiCo met Lay’s de iconische UEFA Champions League hymne naar de straten van Madrid, München en werd het zelfs vanuit de Londense hemel gezongen. De klassieke tune werd vertolkt in bussen, straten, op pleinen en zelfs vanuit een helikopter.  

 

Flashmobs

Voormalig international, FC Barcelona speler en  UEFA Champions League gastheer Gary Lineker stapte in een speciaal uitgeruste helikopter en vloog over de skyline van Londen om zo de herkenbare tune van de UEFA Champions League te brengen. De helikopter landde vervolgens in de O2 Arena waar een live vertolking van de hymne werd gebracht. Behalve in Londen waren er flashmobs in München, waar een ‘levend standbeeld’ in actie kwam. In Madrid werd dan weer een volledige kiosk omgebouwd om de klanten en passanten te verrassen en #GameReady te maken.

Adam Warner, hoofd van de UEFA Champions League sponsoring voor Lay’s bij PepsiCo: "De UEFA Champions League is zonder twijfel een van de meest prestigieuze voetbalcompetities ter wereld met misschien wel het meest bekende volkslied wereldwijd. De enthousiaste reacties op de 'Choir of Champions'  illustreerden precies waar Lay’s voor staat. We zijn gepassioneerd door voetbal en delen dit graag met fans in Europa om hen op een leuke manier Game Ready te maken."

 

Maak deel uit van het Champions choir en win finaletickets via Dubsmash

Lay’s biedt iedereen de kans om onderdeel van het koor uit te maken en kaarten te winnen voor de 2016 UEFA Champions League Finale in Milaan. Hoe werkt het? Het is heel simpel: neem je eigen vertolking van de UEFA Champions League hymne  op in de app Dubsmash and upload deze direct binnen de app. Hiermee maak je kans op het winnen van tickets om naar een van de grootste wedstrijden ter wereld te gaan: de UEFA Champions League Finale.

 

                                                                  #GameReady

                                                                             ###

Lay's ‘Choir of Champions’ neemt de straten van Europa over

DOCX - 97 Kb

Ilse Lambrechts

Bebble PR

Over Bebble

Bebble is a 3.0. PR and Communications partner getting your press, blogger and stakeholder relations on track where and when needed on a consumer, corporate, brand or 360° level. Get in touch with Ilse Lambrechts via + 32 476 98 11 55, [email protected] or @bebbleboutit