Lay's Cheer for Your Favourite

Om nog meer voetbalfun naar fans te brengen, lanceert Lay’s vanaf nu de “Cheer for Your Favourite” verpakkingen en campagne. De 7 favoriete Belgische Lay’s chipssmaken krijgen een tijdelijke make-over en tonen juichende gezichten waarmee je grappige selfies maakt en zo juicht voor je favoriete smaak of UEFA Champions League voetbalploeg. Fans die hun Lay’s Face Selfie via #LaysBE sharen, maken bovendien kans om deel uit te maken van een nooit-geziene visuele mozaïek op een iconische locatie in onze regio. Om deze ludieke social media campagne nog lekkerder te maken, creëerden de Lay’s specialisten een Limited Edition die vanaf nu tijdelijk in België verkrijgbaar is. Met Lay’s Limited Edition Patatas Bravas proeven we een nieuwe chipssmaak die geïnspireerd is op een van de bekendste voetbal en UEFA Champions League naties in Europa, namelijk Spanje.

 

Cheers for Chips

Met het nieuwe voetbalseizoen in aantocht, nodigt UEFA Champions League partner Lay’s heel België uit om te juichen voor hun favoriete Lay’s Champions. Gedurende 10 weken zullen maar liefst 7 Lay’s smaken (Naturel, Paprika, Pickles, Heinz Tomato Ketchup, Classic Burger, Barbecue Ham en Bolognese) voorzien worden van juichende fan gezichten.

Met jouw favoriete kampioenensmaak in de hand voor de onderkant van je gezicht, kan je vanaf nu grappige Lay’s Face Selfies maken. Fans die hun foto via #LaysBE sharen, maken kans om deel uit te maken van een visuele mozaïek die dit najaar onthuld wordt op een iconische locatie in onze regio. Ook deelt Lay’s als trotse UEFA Champions League Partner opnieuw tickets, Europese citytrips en andere geweldige prijzen via game-ready.com/cheers.

De Lay’s “Cheer For Your Favourite” campagne krijgt in de Benelux de primeur met de Lay’s Face Selfie verpakkingen die vanaf nu in de Belgische winkels verkrijgbaar zijn. Landen die ook meedoen zijn Portugal, Spanje, Italië, Denemarken, Noorwegen en Zweden. In een volgende fase onthult het iconische chipsmerk waar de visuele mozaïek zal onthuld worden.

 

Nieuw - Lay’s Patatas Bravas

Om deze ludieke social media campagne nog lekkerder te maken, creëerden de Lay’s specialisten een Limited Edition die tijdelijk in België verkrijgbaar is. Met Lay’s Limited Edition Patatas Bravas proeven we een nieuwe chipssmaak die geïnspireerd is op een van de bekendste voetbal en UEFA Champions League naties in Europa, namelijk Spanje.

Lay’s combineert haar aardappelschijfjes met een lekkere groenten en kruidenmix geïnspireerd op het typische Spaanse gerecht Patatas Bravas. De milde getomateerde seasoning van deze nieuwigheid smelt op de tong waarbij de pittige nasmaak ervoor zorgt dat je je zo in een Spaanse tapasbar waant. Patatas bravas[1] worden ook wel patatas a la brava of papas bravas genoemd aldus Wikipedia en vormen een van de bekendste gerechten van Spanje. Als basis wordt de witte aardappel hersneden tot blokjes van 2 centimeter, hierna gebakken en geserveerd met een dip van pittige tomatensaus en een kruidenmix. Kortom: met Lay’s Limited Edition Patatas Bravas, serveer je de ideale chip tijdens de aanloop naar de spannendste voetbalwedstrijden van dit najaar!

Aanbevolen verkoopprijs: 1,55 euro voor een 200 gr verpakking en verkrijgbaar tot maart 2017

                                                             Meer weten? Ga naar game-ready.com/cheers
                                                                                             #LaysBe

                                                                                                 ###

 

[1] https://en.wikipedia.org/wiki/Patatas_bravas

PR-Lay_s-Cheer-NL.docx

DOCX - 97 Kb

Over Bebble

Bebble is a 3.0. PR and Communications partner getting your press, blogger and stakeholder relations on track where and when needed on a consumer, corporate, brand or 360° level. Get in touch with Ilse Lambrechts via + 32 476 98 11 55, [email protected] or @bebbleboutit