Lay’s Bicky Crisp is back!

Winnaar ‘Maak Je Smaak’ actie eindelijk terug op het winkelpunt aanwezig

Zaventem, 9 februari 2012 – 
Goed nieuws! Twee maanden nadat België massaal het smaakidee van Klara De Wilde verkoos als winnaar van de ‘Maak Je Smaak’ actie, is de Lay’s Limited Edition Bicky Crisp terug beschikbaar in de Belgische winkels. Op de Facebook fanpagina van Lay’s werd halsreikend uitgekeken naar deze “primeur”. Tijdens de testfase eind 2011, was de Bicky Crisp smaak meestal volledig uitverkocht op het winkelpunt. Deze 4de Limited Edition van het populaire chipsmerk zal bovendien alleen in België verkrijgbaar zijn gedurende maximaal 1 jaar. Klara De Wilde, die met het smaakidee op de proppen kwam, blijft enthousiast: “Ik wil België, en uiteraard in het bijzonder Limburg, opnieuw bedanken en nodig iedereen uit om opnieuw te genieten van mijn Bicky Crisp chips dit jaar!”. Meer weten? Ga naar www.facebook. com/laysbelgium en blijf op de hoogte van het smaaknieuws van Lay’s. 

Lay’s Bicky Crisp: het pittige van de Bicky sausjes in combinatie met de krokante Lay’s chipsschijfjes

Met maar liefst 67,8% van de 134.581 stemmen, werd Lay’s Bicky Crisp eind 2011 uitgeroepen tot winnaar van de nooit geziene Lay’s ‘Maak Je Smaak’ actie. Klara De Wilde, een 26-jarige onderwijzeres uit Hasselt, haalde haar inspiratie voor deze smaak bij de gekende hamburger met de lekkere sausjes. De Bicky smaak lijkt vanzelfsprekend maar is doordacht: zowel pittig (pickles) als verfrissend (uitje) als zacht (mayonaise) en geeft een smaakpallet waar de Belgen tuk op zijn. Bovendien wordt deze typische Belgische smaak, bedacht door en gemaakt voor de Belgen, ook geproduceerd in de Belgische Lay’s vestiging te Veurne!

Lay’s introduceert met haar Limited Editions sinds 2009 nooit geziene chipsvariëteiten in België. Zo was de eerste Lay’s Limited Edition ‘Amora Mosterd’ tegelijk pittig en subtiel en werd de 2de Limited Edition ‘Pepperoni’ een hartige en zomerse smaak. Voor de derde Limited Edition chipssmaak, innoveerde Lay’s met ‘Pesto Mozzarella’. Lay’s Limited Edition chips wordt, net zoals de andere varianten van het merk, bereid in 100% Sunseed Oil®, een speciale zonnebloemolie die van nature rijk is aan onverzadigde vetten. Uiteraard blijft de smaak van Lay’s chips onveranderd lekker. Snel dus naar de winkel, want net zoals de andere Limited Edition smaken van Lay’s, is deze Lay’s Limited Edition ‘Bicky Crisp’ maximum 1 jaar te vinden in de winkelrekken.

 

Lay’s Limited Edition Bicky Crisp zal vanaf maart 2012 in een 40 en 250 gram verpakking in de winkels te koop zijn.

 

- einde bericht -

 

Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie): heeft u specifieke vragen, neem contact op met:

 

Bebble PR, Ilse Lambrechts         Tel: 0476/98 11 55           Email : [email protected]

 

Over PepsiCo  BeLux

Met bekende sterke merken als 7UP, Alvalle, Doritos, Duyvis, Lay's, Looza, Pepsi, Quaker, Snack a Jacks, Smiths en Tropicana staat PepsiCo BeLux in de Top 8 van voedingsmiddelenbedrijven. In België zijn er voor PepsiCo BeLux bijna 900 mensen werkzaam in drie vestigingen waarvan twee fabrieken.  PepsiCo BeLux is onderdeel van PepsiCo (PEP, NYSE).  PepsiCo biedt 's werelds grootste miljardenportfolio van merken in voedingsmiddelen en dranken. Deze zijn ondergebracht in 19 verschillende productlijnen die elk een retailomzet van meer dan 1 miljard dollar per jaar genereren. Onze hoofdbedrijven – Quaker, Tropicana, Gatorade, Frito-Lay en Pepsi Cola – maken ook honderden andere smaakvolle voedingsmiddelen en dranken met wereldwijd gerespecteerde en gevestigde namen. De netto-opbrengst van de groep bedraagt ca. 60 miljard dollar. Wereldwijd zijn werknemers van PepsiCo verbonden door een gezamenlijke visie op duurzame groei, Performance with Purpose. Daartoe investeren we in een gezonde toekomst voor mens en omgeving. En dat leidt volgens ons ook tot een succesvollere toekomst voor PepsiCo. Wij bieden een breed scala voedingsmiddelen en dranken dat is aangepast aan de lokale smaak; wij beperken onze milieu-impact zo veel mogelijk door innovatie, energie- en waterbesparing en minimaal gebruik van verpakkingen; wij bieden onze medewerkers een prettige werkomgeving en wij respecteren en ondersteunen de lokale gemeenschappen waarin we actief zijn, ook in de vorm van investeringen. PepsiCo heeft sinds dit jaar de nummer één positie in de Dow Jones Sustainability Index (DJSI) in de Food and Beverage Supersector, binnen de drankensector bekleedt PepsiCo de nummer één positie voor een derde opeenvolgend jaar. Meer informatie vindt u op www.pepsico.com.

PB-Bicky-Crisp-Maart-2012-NLV.pdf

PDF - 462 Kb

Over Bebble

Bebble is a 3.0. PR and Communications partner getting your press, blogger and stakeholder relations on track where and when needed on a consumer, corporate, brand or 360° level. Get in touch with Ilse Lambrechts via + 32 476 98 11 55, [email protected] or @bebbleboutit