'Get This Car' app by Record Bank

Primeur – nieuwe Belgische app scant autoreclame en berekent autolening on-the-go

Met het Autosalon in aantocht, start voor veel Belgen de zoektocht naar een nieuwe wagen. Dikwijls hoort daar ook een autokrediet bij om de aankoop te financieren. Gebruik vanaf nu de ‘Get This Car’ app om je zoektocht te vergemakkelijken. Met deze nieuwe applicatie scan je autoreclames (tv/radio/print), zoek je zelf je droomwagen op en ontvang je enkele seconden later een simulatie voor een autolening. Eenvoudig, snel en transparant! Record Bank speelt zo in op de on-the-go en 24/24u trend en werpt zich op als vernieuwer in de markt van de autofinancieringen. Meer weten? Hier lees je er alles over.

Online innovatie en lokale verankering hand in hand

Smartphones en tablets zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. 33%[1] van het internetverkeer van de Belgen verloopt mobiel. Een verdubbeling ten aanzien van het voorbije jaar. 12,4% surft hierboven op via tablets. Record Bank speelt handig in op die evolutie met ‘Get This Car’ en biedt een app waarmee gebruikers zelf hun krediet kunnen simuleren.

Christa Decaestecker, Chief Commercial Officer bij Record Bank licht die innovatie verder toe:

“Record Bank staat bekend om zijn samenwerking met lokale bankagenten en kredietmakelaars. Zij vormen voor ons meer dan ooit de basis voor een vertrouwensrelatie op lange termijn met onze klanten. Maar de behoeften van die klanten evolueren natuurlijk ook en daar spelen we met de ‘Get This Car’ app resoluut op in. We zijn trots dat we hen die primeur kunnen aanbieden. Het was immers nog nooit zo eenvoudig om een simulatie te maken voor je autofinanciering. Als één van de grootste spelers op de markt van het consumentenkrediet is het een bewuste keuze om net hier vernieuwend uit de hoek te komen.”

‘Get This Car’: eerste on-the-go applicatie voor kredietsimulatie

Hoe werkt de app? Je scant een autoreclame (print/tv/radio) en krijgt na enkele seconden te zien hoeveel een autolening voor die auto kost bij Record Bank. De app is eenvoudig en gratis. En bespaart tijd voor de gebruiker. De simulatie kan ook manueel ingegeven worden op basis van het wagenmerk en type waarbij looptijd en aankoopprijs aan te passen zijn. Via WhatsApp of e-mail verstuur je de kredietsimulatie die volkomen vrijblijvend is. Voor verder advies, neem je via de kantorenzoeker contact op met de dichtstbijzijnde agent of kredietmakelaar.

‘Get This Car’ is vanaf vandaag beschikbaar in de App Store voor iOS en in Google Play voor Android voor zowel tablets als smartphones.

                                                                             #GetThisCar

Over Record Bank

Record Bank is een Belgische bank die zich richt op particulieren en lokale ondernemers. Ze biedt haar meer dan 800.000 klanten een volledig gamma van producten voor dagelijks bankieren, sparen, beleggen en lenen. Record Bank werkt daarvoor samen met een uitgebreid netwerk van 500 zelfstandige bankagenten en evenveel onafhankelijke kredietmakelaars. Zij staan allemaal garant voor een hartelijke en persoonlijke dienstverlening.

Via haar aanbod van veilige, eenvoudige en transparante financiële producten en via de lokale verankering van haar netwerk bouwt Record Bank een vertrouwensrelatie op lange termijn met haar klanten uit. Die persoonlijke service combineert Record Bank met gebruiksvriendelijke online en mobiele diensten.

U vindt alle informatie over Record Bank op www.recordbank.be

 

[1] Howwebrowse.be– november 2015 Semetis

Persbericht 'Get This Car' app by Record Bank

DOCX - 34 Kb

Pressoffice Record Bank

Record Bank

Ilse Lambrechts

Bebble PR

Over Bebble

Bebble is a 3.0. PR and Communications partner getting your press, blogger and stakeholder relations on track where and when needed on a consumer, corporate, brand or 360° level. Get in touch with Ilse Lambrechts via + 32 476 98 11 55, [email protected] or @bebbleboutit