Geef je nagels een extra Pepsi-touch met nailart zoals Beyoncé!

Beyoncé en partner Pepsi zijn klaar om België met de “The Mrs. Carter Show World Tour” op 14 en 15 mei 2013 muzikaal op zijn kop te zetten. Beyoncé is niet alleen “hot” als zangeres maar inspireert ook als trendsettende stijlkameleon. In de nieuwe Pepsi-muziekclip “Mirrors” toont Beyoncé niet alleen haar meest iconische outfits zoals deze van “Bootylicious”, “Sasha Fierce” & “Crazy in Love” maar geeft ze haar nagels een finishing touch met speciale nailart.  Beyoncé baseerde zich hiervoor op de Pepsi Pop-Art campagne “Live For Now” waarvoor ze ook al de Aztek illustraties zelf bedacht. En Pepsi zou Pepsi niet zijn, moest het lekkere colamerk dit niet willen sharen met fans! Samen met de Belgisch Kampioene Nailart 2013 Rebecca Lal uit Brugge ging Pepsi aan de slag met als resultaat een “Pepsi Nailart Tutorial”. Style je nagels nu dus extra origineel wanneer Beyoncé in ons land is met de typische Pepsi “wave” dankzij volgend stappenplan!  De tutorial is voor fans gratis te vinden via facebook.com/PepsiBelgium! Pepsi daagt je bovendien uit om nog creatiever aan de slag te gaan met de kleuren en vorm van het logo en een eigen nailartontwerp te creëren.  Like & share jouw creatie dus zeker! 

Voor Belgische fans die nog geen ticket hebben en die tot het uiterste willen gaan om één van Beyoncé’s Belgische concerten live mee te maken, heeft Pepsi een verrassing in petto! Het favoriete colamerk van Beyoncé geeft namelijk dit weekend de allerlaatste concerttickets weg aan superfans in twee, nog geheime, Belgische steden tijdens de “Pepsi Run For The Last Tickets[1]”! Via facebook.com/PepsiBelgium en @Pepsi_Be #pepsibe zal Pepsi tips geven naar waar superfans zich moeten haasten alsook wat ze moeten doen om op 14 mei aanstaande de muzikale show van Beyoncé te beleven. Oproep dus aan alle Belgische Beyoncé fans om zich alvast online paraat te zetten en via facebook.com/PepsiBelgium of 
@Pepsi_Be #PepsiBe de instructies te volgen tijdens de volgende dagen!

Wat heb je nodig?

De Brugse Rebecca Lal, Belgisch Kampioen Nailart 2013 baseerde zich op het Pepsi logo voor haar nailartontwerp. Het rode, witte & blauwe logo herkennen we direct met de opwaardse “wave” / golfbeweging en kan je vanaf nu ook als motief op je nagels gebruiken. Wat heb je nodig? Naast rode, witte en blauwe nagellak haal je ook best een basecoat en topcoat in huis, een fijn verfpenseeltje, dissolvant en hou je wat aluminiumfolie bij de hand.

Stap 1: voorbereiden

Om het Pepsi-effect optimaal te hebben, begin je best op een natuurlijke nagel waar je losse velletjes wegwerkt en de nagels vijlt in de gewenste vorm.   

Stap 2: ontvetten

Restjes nagellak of handcrème op de nagel geven geen mooi eindresultaat. Ontvet daarom altijd eerst met dissolvant je nagels. Even laten drogen en op naar stap 3!  

Stap 3 : base coat

Base coat zorgt voor een beschermend onderlaagje waardoor de nagellak niet in de nagels trekt. Ook effent dit lakje ribbeltjes en verzorgt het extra de nagel. Breng dus op je “cleane” nagels een laagje base coat aan en laat dit vervolgens goed drogen.

Stap 4 : witte nagellak aanbrengen

Over de volledige nagel breng je vervolgens de witte nagellak aan. Afhankelijk van het effect kan je een of twee lagen aanbrengen die je telkens goed laat drogen.

Stap 5 : blauwe nagellak aanbrengen

Neem voor het blauwe deel een stukje aluminium folie, druppel wat blauwe nagellak erop en dop het verfborsteltje in de nagellak. Breng onderaan links aan de nagelriem een blauwe boord aan die van links naar rechts wat meer naar boven gaat om het golvende effect te creëren. Je kan ook de blauwe lijn eerst afbakenen en hierna verder de lak aanbrengen. Laat alles opnieuw goed drogen en afhankelijk van hoe dekkend de blauwe kleur is, kan je nog een tweede laagje aanbrengen.

Stap 6 : rode nagellak aanbrengen

Bovenaan de nagelrand lak je het rode stukje van het Pepsi logo. Neem het penseeltje en teken eerst een rode golvende lijn. Begin aan de nagelrand links opnieuw en werk van links naar rechtsboven. Laat de rode kleur dichterbij het blauwe laagje beginnen linksonderaan en ga meer naar boven als je naar rechts lakt zodat er meer wit in het midden blijft. Laat iedere laag goed drogen voor je  aan de volgende laag begint. Zo krijg je de typische Pepsi “wave” van het logo.

Stap 7 : top coat aanbrengen

Eens de Pepsi nailart goed droog is, kan je als finishing touch een top coat aanbrengen. Dit extra doorzichtige laagje lak zorgt ervoor dat jouw Pepsi nagels extra glanzen en langer mooi blijven.

Deel jouw Pepsi nailart idee op facebook.com/PepsiBelgium of via @Pepsi_Be #PepsiBe en hou je klaar voor de "Pepsi Run For The Last Tickets"!

Dit is uiteraard maar één mogelijkheid met het Pepsi-logo. Pepsi daagt je uit om nog creatiever aan de slag te gaan met het logo! Post zeker en vast het resultaat op facebook.com/PepsiBelgium of tweet via @Pepsi_Be en #PepsiBe jouw nailartidee en inspireer Beyoncé fans om hun nagels een extra Pepsi-touch te geven wanneer de superster op 14 en 15 mei in België optreedt! Nog geen tickets? Volg dan alle Pepsi-updates via  facebook.com/PepsiBelgium en ontdek alles over hoe je kan deelnemen aan de "Pepsi Run For The Last Tickets" en zo de allerlaatste tickets kan winnen voor haar concerten volgende week! 

 

[1] Dit is een actie zonder aankoopverplichting. De volledige actievoorwaarden zijn te vinden op facebook.com/PepsiBelgium

PB-Geef-je-nagels-een-extra-Pepsi-touch-met-nailart-zoals-Beyonc.doc

DOC - 254 Kb

Pepsi-Nailart-Tutorial-NL.pdf

PDF - 306 Kb

Over Bebble

Bebble is a 3.0. PR and Communications partner getting your press, blogger and stakeholder relations on track where and when needed on a consumer, corporate, brand or 360° level. Get in touch with Ilse Lambrechts via + 32 476 98 11 55, [email protected] or @bebbleboutit