DERMATROPHIX® ​ face cream

De eerste complete anti-agingcreme voor het gelaat die de mature huid herstructureert en intensief alle symptomen van huidveroudering bestrijdt.

Auriga, een Belgisch topmerk in de wereld van de dermocosmetica, lanceert in januari 2015 haar nieuwe DERMATROPHIX® face cream voor de vrouw die + 45 is. Het is de eerste complete anti-agingcreme die dankzij het synergetisch effect van de actieve bestanddelen de mature gelaatshuid intensief herstructureert, versterkt en alle symptomen van de huidveroudering aanpakt. De anti-agingcreme breng je zowel ‘s ochtends als ’s avonds aan op het gelaat, hals en decolleté en maakt je huid terug dikker, elastischer en sterker. Auriga wordt exclusief verkocht in de apotheek en parafarmacie. DERMATROPHIX® face cream is verkrijgbaar in een verpakking van 50 ml en heeft de aanbevolen verkoopprijs van 45 euro. Voor meer informatie over DERMATROPHIX® face cream en de Auriga verkooppunten in je buurt, ga naar auriga-int.com. 

Een dunnere, brozere huid: waarom en hoe?

Elke dag opnieuw wordt onze huid beschadigd, waardoor haar mechanische eigenschappen, haar visco-elasticiteit en haar stevigheid erop achteruitgaan. Deze agressies leiden tot een geleidelijke afbraak van het hyaluronzuur en collageen, die beide onmisbaar zijn voor de bescherming en elasticiteit van de huid. Daardoor wordt de huid niet alleen minder compact, dunner en brozer, maar ook de bloedvaatjes worden brozer en er ontstaan rode plekken.

 

DERMATROPHIX® face cream: een allesomvattende anti-agingoplossing

Auriga ontwikkelde met DERMATROPHIX® face cream de eerste complete anti-agingverzorging voor de gelaatszone die alle zichtbare tekenen van huidbeschadiging van de mature huid bestrijdt en voorkomt zoals: 

  • Intense droogheid van de huid en een minder compacte huid
  • Rimpels en een uitgezakte huid
  • Dunnere en een meer kwetsbare huid
  • Ouderdomsvlekken en droogheid
  • Zichtbare broze bloedvaatjes en roodheid

 

5 Actieve ingrediënten zorgen voor een synergetisch effect

Het DERMATROPHIX® gamma is opgebouwd rond de synergie van 5 werkzame stoffen die ervoor zorgen dat de huid dikker, soepeler en elastischer wordt en die tevens op het ontstaan van leeftijdsgebonden vlekken en roodheid inwerken. Een overzicht van de belangrijkste bestanddelen van de DERMATROPHIX® face cream:

  • Lupine-extracten (lupeol en lupinepeptiden): stimuleren de collageenaanmaak, verbeteren de kwaliteit van het collageen en remmen de enzymen die verantwoordelijk zijn voor de afbraak van de collageen- en elastinevezels.
  • Genisteïne: stimuleren de hyaluronzuren en de collageenaanmaak.
  • 3 Hyaluronzuurfragmenten: stimuleren de natuurlijke hyaluronzuuraanmaak.
  • Aescine: versterkt de vaatwand, doet de teint stralen en verzacht roodheid.
  • Karitéboter : hydrateert, beschermt en herstelt.

 

Hoe gebruiken?

Auriga beveelt aan de gelaatszone elke ochtend en avond te verzorgen met de DERMATROPHIX® face cream. Voor meer resultaat, breng je als basis één van de Auriga serums aan uit het gamma FLAVO-C®. FLAVO-C® serum (8% de vitamine C) of FLAVO-C® forte (15% de vitamine C), dit volgens je huidtype.

 

Het DERMATROPHIX® gamma

Voor het lichaam is er de verzorgende DERMATROPHIC® cream die evenzeer herstructurerend werkt bij ouderdomssymptomen van de mature huid. DERMATROPHIX® cream kan gebruikt worden voor alle huidtypes en breng je ’s avonds en ’s ochtends aan op de te verzorgen zones: onderarmen, handen, benen en decolleté.

Persbericht Auriga lanceert DERMATROPHIX® face cream

DOC - 1.7 Mb

Ilse Lambrechts

Bebble

Over Bebble

Bebble is a 3.0. PR and Communications partner getting your press, blogger and stakeholder relations on track where and when needed on a consumer, corporate, brand or 360° level. Get in touch with Ilse Lambrechts via + 32 476 98 11 55, [email protected] or @bebbleboutit