Décolor Stop® van Eau Ecarlate

Laat de kleuren van je nieuwe 2014 lente outfits stralend uit de wastrommel komen

Met de lente in aantocht, is het ook weer tijd voor nieuwe outfits. Volgens Pantone, de wereldwijde kleurenexpert, staat het modebeeld deze lente in het teken van frisse kleuren zoals Violet tulip – een nostalgisch vintage purple, in combinatie met Hemlock - een zomers grasgroen, Cayenne - een dieprood en Freesia – een stralend geel. Waar je voorkeur voor nieuwe outfits ook naartoe gaat, de kleuren krijgen vanaf nu ook een nieuwe wasgoed-bewaarengel: Décolor Stop® van Eau Ecarlate. Décolor Stop® is een revolutionair doekje dat je toevoegt bij je wasgoed zodat nieuwe kleurrijke stuks andere kledij niet meer bevlekken alsook helpt het de intensiteit van de kleuren te behouden. Het doekje vangt, dankzij de anti-transfer technologie, losse kleurpigmenten en vuil op zodat ook grauwe kledij verleden tijd worden. Met Décolor Stop®, de nummer 1 in België op het vlak van kleurbescherming, is het mogelijk om zelfs witte en gekleurde was op een veilige manier samen te wassen. Zo hoef je minder te sorteren, draai je minder wasbeurten en bespaar je tijd en energie. Décolor Stop® is te vinden in de supermarkt of drogist in verpakkingen van 12 of 24 sheets.

Décolor Stop®: de fashion musthave voor dit lenteseizoen!

Met Décolor Stop® kan je gekleurde was samen in een machine wassen zonder dat de kleuren doorlopen of vervagen. Zo ben je niet alleen van het lastige sorteerwerk verlost, maar verminder je ook het aantal wasbeurten. Met één klein doekje bespaar je dus tijd, energie, water en wasmiddel én behouden je nieuwe favoriete kleren ook beter hun kleuren. Beeld het je eens in: geen doorgelopen kleuren meer op je nieuwe lichte top, geen mini hartaanvallen meer wanneer je je favoriete kleedje uit de wasmachine haalt, nooit meer wachten op het cruciale moment om te zien of je nieuwe rode broek niet het lichtblauwe topje grauw heeft gemaakt, allemaal dankzij één klein doekje. Het doekje kan je veilig in de wasmachine laten meedraaien en dat bij alle temperaturen en stoffen, maar kan je even goed gebruiken tijdens een handwasje.

 

Tips voor een kleurrijke was

  • Leg een Décolor Stop® doekje onderaan de wastrommel voor je hem vult met vuile was.
  • Voeg je wasproduct toe, kies het passende programma en druk op start.
  • Na de wasbeurt haal je het doekje uit de stapel was en droog je de kleren.
  • Er zijn natuurlijk altijd stoffen die meer kleur afgeven dan andere, denk hierbij maar aan nieuwe rode stuks of donker gekleurde materialen. Om in deze gevallen op zeker te spelen gebruik je best 2 à 3 doekjes.
  • Blijf voorzichtig met felle of donkere kledij zoals jeans of grote textielstukken zoals nieuwe kleurrijke badhanddoeken of beddengoed, was deze best 5 à 6 keer apart en vanaf dan met Décolor Stop®.
  • Idem voor gecombineerde wasbeurten met nieuwe witte en felle gekleurde kledingstuks. Het zou wel erg jammer zijn moesten je nieuwe favorieten gedipdyed uit de wasmachine komen.  

 

Welke modekleuren was je deze lente volgens Pantone?

Pantone volgt als wereldwijde kleurenexpert al meer dan 20 jaar de grootste designers in New York en ver daarbuiten om ons seizoen na seizoen telkens weer te kunnen verrassen met de hipste kleuren en combinaties. De king of color gaf ons nu al mee dat we deze lente een combinatie van zachte pasteltinten en felle, levendige kleuren alsook bloemenprints in onze wastrommel mogen verwachten. Wij spotten alvast het romantische Violet tulip – een nostalgisch vintage purple samen met Hemlock - een zomers grasgroen, Cayenne - een dieprood, Freesia - een stralend geel en Dazzling Blue - een levendige tegenpool van Placid Blue als favorieten. Zeker voor dit modebeeld -felle kleuren in combinatie met zachte pastels – helpt Décolor Stop® deze mooie nieuwe tinten kleurrijk en zonder vlekken te wassen.

 

Décolor Stop® is te koop per 12 of 24 doekjes in de supermarkt of drogist in de rayon van wasadditieven. Tips, meer info over Décolor Stop nodig? Ga naar decolorstop.be

PB-D_color-Stop-NL.docx

DOCX - 22 Kb

Eva Schockaert

Bebble PR

Over Bebble

Bebble is a 3.0. PR and Communications partner getting your press, blogger and stakeholder relations on track where and when needed on a consumer, corporate, brand or 360° level. Get in touch with Ilse Lambrechts via + 32 476 98 11 55, [email protected] or @bebbleboutit