De winter innovaties van PepsiCo: Lay’s Gourmet – Lay’s Winter Editions

Speciaal voor de najaarsperiode innoveert PepsiCo haar aanbod aan snacks en introduceert drie tijdelijke smaken. Met Lay’s Gourmet krijgt de shopper een premium limited edition: dikker gesneden chips die een unieke naturel smaakbeleving bieden dankzij een specifiek bakprocede. De Lay’s Winter Editions Bratwurst (kruidig gerookt) en Lay’s Winter Editions Cheese Fondue (romig en volle kaassmaak) bieden shoppers een passende winterse hartige snack tijdens familiemomenten de volgende zes maanden. PepsiCo ondersteunt deze lanceringen met een sterk najaarsprogramma waarbij de focus op de winkelvoer ligt. Meer weten? Contacteer uw Key Account Manager bij PepsiCo BeLux. 

Een warme en krokante winter dankzij de Lay’s innovaties

In de retail stijgt periodiek de vraag naar nieuwe en speciale aperitiefproducten in het najaar. PepsiCo zorgt dan ook voor enkele in het oog springende nieuwigheden.

  • Lay’s Winter Editions Cheese Fondue en Bratwurst - In het chipsassortiment verrassen deze twee nieuwe hartverwarmende smaken niet alleen door hun winterse looks maar vooral door de warme winterse smaken. De Lay’s Winter Editions Bratwurst kreeg een gekruide en gerookte smaak met een hartige ondertoon en verwelkomt de winter tijdens een snackmoment. Lay’s Winter Editions Cheese Fondue biedt een heerlijke romige en volle kaassmaak waarbij je direct zin krijgt in een kaasfondue samen met vrienden en familie. Beide innovaties gaan gekleed in een winters jasje en blijven gedurende zes maanden in het schap.  
  • Lay’s Gourmet - voor een extra feestelijk aperitiefmoment lanceert PepsiCo deze exclusieve en premium limited edition. Lay’s Gourmet biedt de shopper een dikker gesneden chips die een extra crispy bite geeft. De combinatie met het specifiek bakprocedé geeft een unieke smaakbeleving bij de feestdis. Het oog wil ook wat en daarom koos PepsiCo voor een met goud afgewerkte feestverpakking.

De Lay’s chalet als blikvanger

De doorgedreven innovatie-aanpak vormt de basis van het duurzame partnership van PepsiCo en haar handelspartners: “Innovatie staat centraal in de relatie met de retailer zodat we de business en categorie laten groeien”, aldus Sabine Selos, Senior Marketing Manager bij PepsiCo BeNeLux, “Daarbij plaatsen we de shopper en de retailer in het hart van onze initiatieven”.  

Als onderdeel van een aangepaste 360° campagne verschijnt in de winkels een unieke instore campagne waarin shoppers zowel vertrouwde als nieuwe producten terugvinden. De Lay’s Chalet zorgt instore voor een warme, winterse sfeer om zo de verkoopspartners een sterk en succesvol najaar te bezorgen. Naast deze instore theatralisatie, ondersteunt PepsiCo haar eindejaarsinnovaties met social, digital, PR en advertising. 

Persbericht Lay's Winter Editions & Lay's Gourmet

DOCX - 83 Kb

Ilse Lambrechts

Bebble

Over Bebble

Bebble is a 3.0. PR and Communications partner getting your press, blogger and stakeholder relations on track where and when needed on a consumer, corporate, brand or 360° level. Get in touch with Ilse Lambrechts via + 32 476 98 11 55, [email protected] or @bebbleboutit