BEYONCE DOOR DE LENS VAN TOPFOTOGRAAF PATRICK DEMARCHELIER VOOR PEPSI’S ‘LIVE FOR NOW’ MUZIEKCAMPAGNE

Belgische uitrol van de door pop-art geïnspireerde muziekcampagne voorzien vanaf maart 2013
 
Zaventem – 21 Februari 2013 - Pepsi nodigt de Belgen vandaag uit om kennis te maken met haar door pop art geïnspireerde “Live For Now” campagnebeelden van Beyoncé. De Pepsi beelden zijn het resultaat van een exclusieve samenwerking met de topfotograaf Patrick Demarchelier. Zowel Pepsi als Beyoncé werkten nauw samen aan het creatieve proces met de internationale gerenommeerde fotograaf: de zangeres heeft een passie voor kunst en in het bijzonder voor pop art. De Indiaanse “Aztec” achtergronden op de beelden werden bovendien persoonlijk getekend door Beyoncé.
 
De Franse Patrick Demarchelier is zelf een icoon in de modewereld en gekend voor zijn unieke en authentieke portretten. Demarchelier werkt als modefotograaf voor modemerken zoals Chanel, Louis Vuitton e.a. alsook voor bladen zoals Harper’s Bazaar, Vanity Fair en Vogue. Voor dit laatste blad shootte hij voor het februari nummer ook Pepsi ambassadrice Beyoncé.
 
Het resultaat van de Pepsi “Live For Now” shoot met Beyoncé geeft volledig de huidige merkbeleving weer door de scherpe lens van Demarchelier: direct, intens en onverwacht met een kwinkslag “in het nu”. Pepsi deelt deze exclusieve Beyoncé beelden met de Belgische fans binnenkort dankzij de “Live For Now” muziekcampagne die gelanceerd wordt eind maart 2013 in o.a. de retail, via evenementen, social media alsook via “collector items”. Voor meer exclusief nieuws en Pepsibeelden van Patrick Demarchelier met Beyoncé, ga naar facebook.com/PepsiBelgium of Pepsi.be!

PB-Beyonc-wordt-Brand-Ambassador-voor-Pepsi-vanaf-2013.docx

DOCX - 404 Kb

PB-Pepsi-presenteert-Beyonc-as-seen-by-Patrick-Demarchelier-V3F.docx

DOCX - 403 Kb

Over Bebble

Bebble is a 3.0. PR and Communications partner getting your press, blogger and stakeholder relations on track where and when needed on a consumer, corporate, brand or 360° level. Get in touch with Ilse Lambrechts via + 32 476 98 11 55, [email protected] or @bebbleboutit