Ontdek de modefilosofie van Beyoncé's stylist Ty Hunter voor Pepsi's muziekspot "Mirrors"

Voor fans die stylingadvies zoeken voor als ze naar één van de Belgische Beyoncé concerten op 14 en 15 mei gaan, heeft Pepsi extra inspiratie gezocht. Ty Hunter, Beyoncé's stylist sinds het voorbije decennium, deelt in een "Behind the Scenes" interview voor Pepsi zijn modefilosofie en aanpak voor de styling van de superster. 
Het gesprek met Ty over Beyoncé's styling werd opgenomen tijdens de opnames van de "Mirrors" muziekspot en maakt deel uit van Pepsi's “Live For Now” campagne. De spot, die momenteel in de cinema en op TV loopt, toont Beyoncé in enkele van haar verschillende iconische identiteiten uit het verleden – zoals “Bootylicious” Beyoncé, “Sasha Fierce” & “Crazy in Love” Beyoncé – die een in elkaar overvloeiende dans uitvoeren in een studio vol spiegels. “Mirrors” brengt in beeld hoe Beyoncé beseft dat haar ervaringen en verschillende personages uit het verleden haar hebben geholpen te worden wie ze nu is. De soundtrack van de spot is ook Beyoncé’s nieuwe nummer “Grown Woman”. Het is de perfecte visuele belichaming van de merkessentie van Pepsi, “Live for Now”. 

Achter de schermen is Beyoncé omringt door een vast team waaronder ook haar stylist Ty Hunter. De Pepsi muziekspot "Mirrors" was voor hem ook een unieke manier om de evolutie van Beyoncé doorheen de jaren te tonen.  Fans kunnen hieronder het interview bekijken over zijn modefilosofie voor Beyoncé en enkele exclusieve beelden "Behind The Scenes" ontdekken dankzij Pepsi! 

Interview-Transcript-Behind-The-Scenes-Ty-Hunter-NL.docx

DOCX - 404 Kb

Pepsi_Beyonc-2013_Fun-Facts-By-Numbers-FINAL.pdf

PDF - 435 Kb

Pepsi_Beyonc_2013---Mirrors-TVC-Fact-Sheet.pdf

PDF - 455 Kb

Over Bebble

Bebble is a 3.0. PR and Communications partner getting your press, blogger and stakeholder relations on track where and when needed on a consumer, corporate, brand or 360° level. Get in touch with Ilse Lambrechts via + 32 476 98 11 55, [email protected] or @bebbleboutit