Axe stuurt 22 jongeren de ruimte in met nieuwe Apollo campagne

Ruimtelegende Buzz Aldrin opent de ‘Axe Apollo Space Academy’ en rekruteert jongeren voor a trip of a lifetime
 
Anderlecht – Axe, het merk van persoonlijke verzorgingsproducten, gaat naar ongekende hoogtes en biedt jongeren de kans om een ultieme out-of-this-world belevenis te winnen: een reis naar de ruimte in 2014. Om zijn astronauten op te sporen, lanceert Axe de ‘Axe Apollo Space Academy’ (AASA), samen met een van de eerste mannen die voet op de maan zette: Buzz Aldrin. Speciaal voor dit ruimteavontuur lanceert het verzorgingsmerk in België een aangepast productgamma: Axe Apollo. Twee Belgische finalisten mogen alvast mee naar het Global Space Camp in de Verenigde Staten, waar de strijd om een van de 22 beschikbare tickets zal plaatsvinden. Vanaf 10 januari 2013 maken zij ook effectief kans op deze Axe-trip naar de ruimte in samenwerking met Space Expedition Corporation (SXC). Meer weten? De reis start op www.axeapollo.com of op www.facebook.com/AxeBE en is via #InSpace op twitter te volgen.

Wereldwijde zoektocht naar 22 Axe-stronauten

Er is geen grotere held dan een astronaut, en dus geeft Axe zijn fans de kans om een avontuur als geen ander te beleven. Met de grootste productlancering en campagne in 30 jaar rekruteert Axe 22 lefhebbers, verspreid over meer dan 60 landen, die de ruimte in willen. Ook twee Belgen zullen doorstoten naar het Global Space Camp in de Verenigde Staten. Geïnteresseerden dienen eerst een profiel aan te maken op www.axeapollo.com (vanaf 10 januari 2013 tot en met 28 februari 2013). Een reeks proeven (redeneringsvermogen, creativiteit, omgaan met gewichtsloosheid en G-Kracht) bepaalt wie eind 2013 tot de gelukkige finalisten behoort. “Ruimtereizen is een volgende stap in de menselijke evolutie en ervaring”, aldus Buzz Aldrin, die zelf voet op de maan zette in 1969. “Ik ben blij dat Axe-jongeren de kans krijgen om zo’n buitengewone ervaring mee te maken.” Voor deze reis heeft Axe een partnership afgesloten met de Space Expedition Corporation (SXC). Zij reserveren 22 plaatsen aan boord van het suborbitale ruimtetuig The Lynx. Passagiers gaan meer dan 100 kilometer de ruimte in.

 

Wie worden de Belgische Axe-helden?

Voor deze campagne zet Axe België alle middelen in. Via een sterke televisiespot, een interactieve reclamebeleving via het nieuwe platform K”Ching, speciale winkelactivaties en ruimte-acties in de straat, worden jongeren aangespoord om deel te nemen. Daarnaast is Axe Apollo ook partner van het Autosalon dat de deuren opent op 11 januari 2013. Op een speciale stand, inclusief Space Buggy, kunnen bezoekers er kennismaken met een getrainde Axe-tronaut, die het hele land afspeurt naar Belgische AASA kandidaten. Alle activiteiten zijn online te volgen via facebook.com/AxeBE en via #InSpace op Twitter.

 

Het Axe Apollo productgamma

Ter voorbereiding van de ruimtemissie nodigt Axe alvast alle Belgische mannen uit om de Axe Apollo producten uit te testen. Het Axe Apollo productgamma bestaat uit deodorant-bodyspray (aanbevolen verkoopprijs: 4,29 euro), een anti-transpirant (4,79 euro), een eau de toilette (6,99 euro), een revitaliserende douchegel (3,45 euro voor 250ml en 4,59 euro voor 400ml), een 2-in-1 shampoo en conditioner (4,49 euro) en een styling gel (3,99 euro). Later dit jaar volgen nog een extra deodorant en douchegel onder de naam ‘Deep Space’. Alle Axe Apollo producten zijn vanaf 10 januari 2013 beschikbaar in de meeste supermarkten.

 

Zin om een onweerstaanbare superheld te worden? Aarzel dan niet en surf onmiddellijk naar www.axeapollo.com en www.facebook.com/AxeBE om je in te schrijven.Wie weet verover jij dankzij Axe de ruimte.

#InSpace

*einde *

Persbericht-Axe-Apollo-NL.doc

DOC - 29 Kb

Persbericht_Axe_Apollo_NL.pdf

PDF - 533 Kb

Over Bebble

Bebble is a 3.0. PR and Communications partner getting your press, blogger and stakeholder relations on track where and when needed on a consumer, corporate, brand or 360° level. Get in touch with Ilse Lambrechts via + 32 476 98 11 55, [email protected] or @bebbleboutit