2 nieuwe Limited Edition chipssmaken: Lay’s SuperChips “Mustard” en Smiths “Goal” Cheese

Van welke “voetbal” chips word jij fan?

Zaventem - 2 april 2012 - Voetbalfans bereiden zich nu al best voor: er zijn krakende momenten op komst! De chipsmerken Lay’s en Smiths brengen dit voorjaar speciale Limited Editions op de markt rond het thema voetbal. De Lay’s Superchips ”Mustard” bekoort voetbalfans dankzij de lekkere smaak van mosterd in combinatie met de speciale extra-krakende geribbelde structuur. Ook Smiths scoort met haar nieuwe Limited Edition “Goal” Cheese: knapperige maïschips in een voetbalvorm met een heerlijke kaassmaak. Beide Limited Editions zijn verkrijgbaar in België van april tot juni 2012. Proef ze dan ook snel en supporter verder voor jouw favoriete voetbalsnack via facebook.com/laysbelgium of facebook.com/smithsbelgium!

Smiths Goal Cheese: knapperige maïschips in voetbalvorm met een heerlijke kaassmaak

Smiths “Goal” Cheese combineert luchtige & knapperige maïsvoetballetjes met een heerlijke kaassmaak. Voetbalmatchen worden binnenkort dan ook echte feestjes dankzij Smiths “Goal” Cheese. Deze speciale maïssnack is slechts tijdelijk verkrijgbaar van april tot juni 2012. Smiths is de expert in het bedenken van speciale vormpjes voor haar aardappel- en maïssnacks met de gekende smaken Smiths Bugles, Grills, Ringlings, Mama Mia’s, Funfrites en Chipito. Deze nieuwe specialiteit heeft een sportief grasgroen voetbalkleedje gekregen zodat je Smiths “Goal” Cheese direct in de winkel herkent!

Smiths Limited Edition Goal Cheese is vanaf april tot juni 2012  verkrijgbaar in een 125 gram verpakking en heeft als aanbevolen 1,66 .

 

Lay’s Superchips Limited Edition “Mustard”: een pittige mosterdsmaak op heerlijk geribbelde superchips

Lay’s creëerde dan weer een Limited Edition SuperChips met een pittige mosterdsmaak. De Lay’s SuperChips Limited Edition “Mustard” is dankzij de geribbelde structuur een combinatie van supersmaak, mega kraak en intens genieten. De verpakking kreeg een gouden/mosterd voetbaldesign en nodigt uit om heerlijk te delen wanneer je je vrienden op bezoek hebt voor een avondje voetbal op TV. De populaire SuperChips van Lay’s bestaan in diverse unieke smaken zoals Natural, Paprika, Pickles, Salt 'n Pepper en Heinz Tomato Ketchup[1]. Scoor dus bij je vrienden met deze Lay’s SuperChips  Limited Edition “Mustard”!

Lay’s SuperChips  Limited Edition Mustard is vanaf april tot juni 2012  verkrijgbaar in een 250 gram verpakking en heeft als aanbevolen verkoopprijs 1,93 .

 

- einde bericht -[1] Heinz  in the Keystone and certain other trademarks associated with Heinz Ketchup are registered trademarks of H.J. Heinz Company limited and used under license

 

 

Over PepsiCo  BeLux

Met bekende sterke merken als 7UP, Alvalle, Doritos, Duyvis, Lay's, Looza, Pepsi, Quaker, Snack a Jacks, Smiths en Tropicana staat PepsiCo BeLux in de Top 8 van voedingsmiddelenbedrijven. In België zijn er voor PepsiCo BeLux bijna 900 mensen werkzaam in drie vestigingen waarvan twee fabrieken.  PepsiCo BeLux is onderdeel van PepsiCo (PEP, NYSE).  PepsiCo biedt 's werelds grootste miljardenportfolio van merken in voedingsmiddelen en dranken. Deze zijn ondergebracht in 19 verschillende productlijnen die elk een retailomzet van meer dan 1 miljard dollar per jaar genereren. Onze hoofdbedrijven – Quaker, Tropicana, Gatorade, Frito-Lay en Pepsi Cola – maken ook honderden andere smaakvolle voedingsmiddelen en dranken met wereldwijd gerespecteerde en gevestigde namen. De netto-opbrengst van de groep bedraagt ca. 60 miljard dollar. Wereldwijd zijn werknemers van PepsiCo verbonden door een gezamenlijke visie op duurzame groei, Performance with Purpose. Daartoe investeren we in een gezonde toekomst voor mens en omgeving. En dat leidt volgens ons ook tot een succesvollere toekomst voor PepsiCo. Wij bieden een breed scala voedingsmiddelen en dranken dat is aangepast aan de lokale smaak; wij beperken onze milieu-impact zo veel mogelijk door innovatie, energie- en waterbesparing en minimaal gebruik van verpakkingen; wij bieden onze medewerkers een prettige werkomgeving en wij respecteren en ondersteunen de lokale gemeenschappen waarin we actief zijn, ook in de vorm van investeringen. PepsiCo heeft sinds dit jaar de nummer één positie in de Dow Jones Sustainability Index (DJSI) in de Food and Beverage Supersector, binnen de drankensector bekleedt PepsiCo de nummer één positie voor een derde opeenvolgend jaar. Meer informatie vindt u op www.pepsico.com.

 

PB-Lays-SC-Musterd--Smiths-Goal-NL4F.doc

DOC - 36 Kb

PB-Smiths--Lays-voetbalchips-april-2012.pdf

PDF - 2.9 Mb

Over Bebble

Bebble is a 3.0. PR and Communications partner getting your press, blogger and stakeholder relations on track where and when needed on a consumer, corporate, brand or 360° level. Get in touch with Ilse Lambrechts via + 32 476 98 11 55, [email protected] or @bebbleboutit